Radio Simplu

Cum asortezi un sacou bărbați cu celelalte piese ale ținutei tale?

În modă, stilul este o formă de expresie personală și un sacou bărbați bine ales poate face o diferență imensă în ținuta ta. Îți dorești un outfit senzațional, dar nu știi cum să asortezi sacoul într-un mod care să atragă toate privirile? Descoperă câteva sfaturi simple, care te va ajuta să faci din sacoul tău o piesă centrală a ținutei tale. Cu puțină creativitate și atenție la detalii, poți transforma orice outfit într-un adevărat manifest de stil.

Alege culoarea potrivită – definește sacoul ca punct de plecare

Fără îndoială, sacoul este punctul de plecare al oricărei ținute masculine. Alege sacouri barbati care se potrivesc cu forma corpului și cu personalitatea ta. Culorile neutre precum negrul, albastrul sau griul sunt mereu alegeri sigure. Dar nu uita că un sacou într-o culoare neașteptată va aduce originalitate ținutei tale. Așadar, dacă ești în căutarea unei provocări creative, poți opta pentru nuanțe mai îndrăznețe, cum ar fi turquoise sau beige herringbone.

Combină-l cu o cămașă bine aleasă și creează echilibru și coerență cu pantalonii potriviți

A doua etapă este să alegi o cămașă care se potrivește cu sacoul. Dacă ai ales un sacou barbati neutru, ai libertatea de a alege o cămașă cu imprimeu sau o culoare vie pentru a da ținutei un strop de personalitate. Preferi o abordare mai clasică? O cămașă albă sau albastră deschisă va merge întotdeauna de minune. 

Dacă ai optat pentru un sacou într-o culoare neutră, poți să fii creativ și cu pantalonii. Un pantalon cu o nuanță complementară sau cu un model subtil va adăuga interes vizual ținutei. Dacă mergi pe varianta conservatoare, alege sacouri trends adina buzatu și pantalonii în aceeași culoare. 

Adaugă accesorii de impact

Nu uita de accesorii! Cravata, batista de buzunar și butonii de manșetă vor adăuga un plus de stil outfitului tău. Alege-le cu grijă pentru a completa aspectul general. O cravată cu un model interesant sau o batistă de buzunar cu un imprimeu cu influențe artistice pot face minuni pentru ținută.

Asortarea unui sacou bărbătesc nu este o misiune imposibilă, ci o oportunitate de a-ți exprima stilul și creativitatea. Alege culorile cu grijă, combină sacoul cu o cămașă potrivită, adaugă accesorii pentru un plus de stil, și nu uita să echilibrezi partea de jos a ținutei cu pantaloni adecvați. Ținând cont de sfaturile de mai sus, vei putea transforma o piesă de bază într-o ținută de impact.