Radio Simplu

CUM ARĂTA VULPIȚA, ÎNAINTE SĂ DEVINĂ MARE VEDETĂ LA ACCES DIRECT. ANTENA 1 A SCOS-O DIN SĂRĂCIE!

GALERIE FOTO (2)

Tare îi mai place viața la Capitală! Veronica Stegaru, cunoscută de toată lumea drept Vulpița, s-a transformat complet. A lăsat traiul de la țară și se crede mare vedetă. Ei bine, are și de ce, căci echipa emisiunii Acces Direct a avut grijă ca femeia să devină fix ce și-a dorit: un mare…star!

Veronica și Viorel Stegaru au venit de la țară, din Vaslui, la televizor. În primă fază, Veronica a vrut să intre în emisiunea Acees Direct pentru a le povesti tuturor cum a fost violată de 3 bărbați. Până la urmă s-a dovedit faptul că actele amoroase au avut loc doar cu acordul femeii, dar ceea ce avea să se întâmple a uimit o țară întreagă.

Atunci când s-a văzut pe sticlă, Veronica Stegaru a știut că acela este locul ei. Fără niciun fel de reținere, femeia din Vaslui s-a transpus în orice fel de personaj și a făcut față cu brio oricărui personaj impus de emisiunea de la Antena 1.

Cum arăta Veronica Stegaru, înainte de a fi vedetă la Acces Direct
De la un simplu caz până la o adevărată telenovelă, nu a mai fost decât un singur pas! Atunci când echipa Antenei 1 a constatat că audiența crește odată cu aparițiile tot mai dese ale Vulpiței, a pornit un serial în toată regula! Pusă în diverse situații de emisiunea Acces Direct, Veronica Stegaru s-a trezit vedetă peste noapte. Înainte, la ea la Vaslui nu avea fițele de acum. Nu se aranja, nu se machia și nici nu purta hainele extravagante care i se pun acum la dispoziție. Emisiunea de la Antena 1 a făcut-o adevărată vedetă pe Vulpița, iar soția lui Viorel Stegaru pare că nu mai vrea să se desprindă deloc de viața din Capitală.

Manele la discreție, Tzancă Uraganul, idolul ei, aproape de ea, cină la cele mai de fiță restaurante din Capitală și cazări la hoteluri de lux – cam așa poate fi descrisă acum viața Vulpiței. Telenovela continuă, căci, după cum v-am spus, emisiunea Acces Direct face audiențe colosale de pe urma celor doi soți din Vaslui. Mai mult, aceștia au fost trimiși astăzi să facă și fapte bune: să adune gunoaiele de pe o stradă din București, iar pe contul de Instagram pe care se postează fotografii cu ei, cei doi le-au spus fanilor că pot participa și ei și, desigur, îi pot cunoaște față în față.

„Ce îți mai place sa stai și să posezi, să fii machiată, aranjată și să te distrezi! Dar de ce nu te duci și să muncești, ca să îți crești copilul? Nu e treaba mea să judec, dar ești încă destul de tânără, ai viitorul înainte…Încearcă să te maturizezi , urmează un ajutor de specialitate (ai nevoie) și rămâi în București, accepta un job serios. Acces Direct, decât să fie adusă la tv și să fie de râsul la toată lumea, ajutați-o voi cu un loc de muncă, poate chiar acolo în sediul Antenei, ceva pt nivelul ei. Să-i găsiți un loc decent unde să locuiască, așa o veți ajuta, nu aducând-o mereu la tv, nu faceți decât să o îndepărtați mult de la realitate…Și așa ea săracă e ruptă de realitate și habar n-are ce vorbește” a fost comentariul unei internaute, la una dintre fotografiile postate pe contul de Instagram al Vulpiței.