Radio Simplu

Cum arată soția celui mai puternic om din Marea Britanie

GALERIE FOTO (6)

Este cel mai puternic om din Marea Britanie! Martyn Ford are 37 de ani, este instructor de fitness, actor și culturist, astfel că are un fizic extrem de impresionant. Iar soția lui pare scoasă de pe copertele revistelor de modă.

Martyn are peste doi metri și 145 de kilograme. Datorită antrenamentelor excesive și a suplimentelor nutritive, pare mult mai mare ca Hulk. Bărbatul, care a fost surprins în câteva gale WrestleMania, a fost intitulat „Cel mai de temut om de pe Terra”. Ford are și o parteneră pe măsură: Sacha Stacey, o tânără blondă sexy, cu o siluetă de invidiat.


Cei doi au împreună două fete, Imogen și Wynter, iar micuțele sunt adorabile. Cel mai puternic bărbat din Marea Britanie are și o poveste emoționantă de viață. Acesta visa să devină jucător profesionist de cricket, însă, la vârsta de 19 ani, a suferit o accidentare gravă la antrenamente, ce i-a schimbat radical stilul de viață. Apoi, Martyn a fost diagnosticat cu mononucleoză, supranumită și Boala sărutului, o boală contagioasă, răspândită cel mai adesea de virusul Epstein-Barr. Aceasta se transmite prin saliva persoanei infectate. Acest diagnostic a dus la încheierea carierei sale de jucător profesionist de cricket.


După aceste lovituri grele primite de la viață, bărbatul a intrat în depresie, cu care s-a luptat timp de mai mulți ani. Sportul i-a salvat viața, astfel că a devenit un antrenor și culturist de succes în întreaga lume.