Radio Simplu

Cum arată Mariah Carey la doi ani de la operația de micșorare a stomacului. Artista a slăbit enorm!

GALERIE FOTO (2)

Deși poate încă nu se încadrează în standardele 90-60-90, Mariah Carey, una dintre cele mai mari voci internaționale, arată tot mai bine la doi ani după ce, se pare, a apelat la o operație de micșorare a stomacului. Mariah Carey a slăbit enorm în ultimul timp și nu se mai teme de bullying-ul de pe internet!

În ultimii ani, Mariah Carey a fost protagonista unui val de critici fără precedent din partea fanilor, artista, care a suferit nenumărate fluctuații de greutate de-a lungul timpului, fiind acuzată că-și photoshopează fotografiile, ca să pară mai slabă. Nu același lucru s-a întâmplat, de exemplu, cu Luciano Pavarotti, faimos pentru vocea lui fenomenală, dar și foarte greu de confundat din cauza trupului său imens. Spre deosebire de Mariah, nimeni nu a fost vreodată interesat de numărul de la costum al marelui artist, dar, din păcate, această regulă nu funcționează și în privința femeilor. Artistele au fost întotdeauna discriminate din acest punct de vedere, iar Mariah Carey nu face excepție. Drept urmare, în lupta continuă cu cântarul, cântăreața de 48 de ani și 1,75 m, mamă a doi copii, a trecut brusc de la 65 la 85 de kilograme și invers…

Și-a micșorat stomacul din cauza bullying-ului de pe rețelele sociale!
Deși are în spate o carieră de 30 de ani, o avere uriașă, o voce de cinci octave și a fost de nu mai puțin de 18 ori Nr. 1 în topul US (a doua după Beatles!), oamenii sunt mai interesați de numărul de centimetri din talie decât de vocea ei, nu de puține ori artista confruntându-se cu valuri de ură din partea celor care își hrănesc egoul și frustrările comentând pe rețelele de socializare.

Mariah Carey (mariahcarey / 12.08.2019): Off to put some finishing touches on in the mix! @mixedishabc”
Supplied by Instagram.com/face to face

În cele din urmă, sătulă de bullying-ul de pe rețelele sociale, Mariah s-a decis să facă o operație de micșorare a stomacului (gastric sleeve), iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate. La aproape doi ani de la intervenție – care, prin mișcorarea stomacului, creează mai repede senzația de sațietate -, Mariah Carey arată aproape la fel de bine ca în tinerețe și cu siguranță nu regretă deloc pasul făcut, deși acesta s-a produs la influența publicului… Și dacă fanii o acuzau că își photoșopează fotografiile pentru a părea mai slabă, iată că și pozele ei de pe agenții arată la fel!

Din punctul nostru de vedere, Mariah este la fel de frumoasă și la 65 și la 85 de kilograme, surplusul de greutate neștirbindu-i din farmec, iar din talent, cu atât mai puțin!