Radio Simplu

Cum arată Margareta Pâslaru la 76 de ani! A fost considerată cea mai frumoasă cântăreață din România

GALERIE FOTO (6)

Margareta Pâslaru a împlinit 76 de ani, dar nu își arată deloc vârsta. Artista are aproape 60 de ani de carieră și a cucerit publicul nu doar prin vocea sa, dar și prin frumusețea răpitoare.

Cum arată Margareta Pâslaru la 76 de ani! A fost considerată cea mai frumoasă cântăreață din România
Deși a ajuns la o vârstă înaintată, Margareta Pâslaru este în continuare activă, plină de idei şi iniţiative, mereu preocupată nu doar de muzică, ci şi de acţiuni caritabile.

Ea a fost considerată decenii întregi drept cea mai frumoasă cântăreață din România, însă i se poate atribui acest statut și pe viitor. Margareta Pâslaru se menține în continuare foarte bine și nu și-a pierdut din farmec.


Margareta Pâslaru a oferit un interviu pentru avantaje.ro, în care a vorbit despre marea ei pasiune, muzica, dar și despre faptul că a rămas una dintre cele mai frumoase femei de la noi.

‘În casa copilăriei, lipsurile anilor 50 păreau uitate când la radio răsunau arii și coruri din opere, muzică clasică, teatru la microfon. Serile, bunica ne desfăta cântând la pian Chopin, ceea ce m-a încurajat mai târziu să studiez, cu doamna Lia Romașcu, pianul. Muzica omniprezentă era o parte importantă în viața noastră.

Totul este relativ. Gusturile nu se discută, persoanele publice sunt admirate sau antipatizate pentru același lucru. Se spune că „ochii sunt oglinda sufletului’. Expresivitatea lor, atitudinea comunică starea interioară a personajului, iar fotogenia completează cadrul. Experimentez, învăț, inițiez concepte chiar dacă unele sunt respinse. Îmi plac noutățile îndrăznețe. Aceia care se refugiază în trecut au de pierdut’, a mărturisit Margareta Pâslaru.

sursa: tacataca.ro