Radio Simplu

Cum arată mama naturală a băiatului crescut de Velea și Antonia

GALERIE FOTO (3)

Pe lângă micul Dominic, pe care Alex Velea (31 de ani) și Antonia (26 de ani) îl răsfață cât e ziua de lungă, cei doi mai stau în casă cu doi puști, Mario și Lino. Velea i-a luat sub aripa lui ocrotitoare, cu acordul părinților biologici, pentru a se asigura că au parte de educația de care au nevoie.

Chiar dacă acum stau cu cele două vedete de top, Mario și Lino nu au uitat de părinții lor naturali, cu care încă mai țin legătura. Pe Mario, Velea ne-a mărturisit că îl știe încă din anul 2008, când puștiul i-a adus un CD cu cover-uri. Cei doi s-a împrietenit, iar artistul a păstrat o legătură strânsă cu părinții lui, care locuiesc în Iași. Până în 2014, Velea a luat decizia de a-l „adopta” pe băiat, mai ales că el voia să facă liceul în București.

Totuși, pentru că sunt sute de kilometri distanță între capitală și Iași, Mario și mama lui nu apucă să se vadă prea des. Totuși, cei doi comunică pe rețelele sociale, unde se pare că obișnuiesc să își transmită mesaje și prin intermediul pozelor. Așa se face că Mario a publicat o fotografie cu mama lui naturală.

Fresh, al carui nume real este Mario Galatanu, este originar din Iasi, dar in prezent locuieste in Bucuresti, orasul in care s-a afirmat in muzica, devenind protejatul lui Alex Velea. In schimb, parintii lui Mario, Mihai si Claudia, traiesc in continuare in Iasi, oras in care au si o afacere, o pizzerie plasata in centru, cei doi ocupandu-se, cand nu au altceva de facut, cu prepararea blaturilor.

Uite ce bine seamănă

Loading...