Radio Simplu

Cum arată Iulia Vântur în costum de baie, în Bali?

GALERIE FOTO (2)

De Insula Bali o leagă multe amintiri pe fosta vedetă PRO TV Iulia Vântur (38 de ani).

În urmă cu opt ani, se relaxa aici alături de compozitorul Marius Moga (37 de ani), iubitul ei de atunci. Acum pozează singură pe iaht, mai sexy ca niciodată. E stabilită de șase ani în India, unde s-a speculat că ar avea o relație cu starul de la Bollywood Salman Khan (53 de ani).

Însă blonda s-a reorientat de fapt spre actorie și a debutat anul trecut în filmele indiene cu un rol principal de succes. Între 2006 și 2013, Iulia a prezentat alături de Ștefan Bănică jr (51 de ani) show-ul „Dansez pentru tine” (PRO TV), apoi, anul trecut, a prezentat reality-show-ul „Ferma Vedetelor” (PRO TV). În timpul liber, vedeta face sport și urmează diete stricte pentru a-și menține silueta de invidiat.

Iulia Vântur nu se afișează în costum de baie

În 2009, fotoreporterii Click! au fost primii care au surprins-o pe Iulia Vântur în costum de baie, la mare, pe litoralul românesc. Vedeta nu a pozat niciodată fără haine, mai ales că în televiziune a avut numai proiecte serioase: Știrile PRO TV şi emisiunea „Dansez pentru tine”. Iulia a fost lăudată pentru trupul ei şi de instructorul de pilates Cori Grămescu.“Corpul Iuliei este frumos proporţionat şi e păcat să nu valorifice la maximum acest potenţial pe care îl are. Talia este frumoasă, linia şoldurilor nu evidenţiază depozite inestetice de grăsime pe laterala coapsei şi umerii sunt armonioşi în raport cu restul corpului”, ne-a spus Cori la vremea aceea, când fotoreporterii Click! au surprins-o pe Iulia aşa cum şi-ar dori să o vadă orice bărbat.