Radio Simplu

Cum arată femeia care mănâncă, de aproximativ 30 de ani, doar fructe. Oamenii sunt șocați

GALERIE FOTO (3)

Dacă multe persoane consideră că dieta vegană este destul de dificil de urmat, o englezoaică a mers și mai departe de atât. Nu doar că nu mănâncă produse de origine animală, ci dieta sa se bazează exclusiv pe consumul de fructe.

A renunțat complet la toate celelalte categorii de alimente și de aproape 30 de ani consumă doar diverse sortimente de fructe proaspete, în fiecare zi. Anne Osborne, în prezent în vârstă de 55 de ani, susține că a descoperit secretul unei vieți sănătoase. Ea a decis să renunțe la carne, ouă și produse lactate atunci când avea în jur de 20 de ani din considerente etice și pentru a protesta împotriva industriei cărnurilor, scrie Daily Mail.

Treptat a eliminat și legumele, iar în regimul său alimentar se regăsesc acum doar fructe – banană, papaya, mango și avocado sunt câteva dintre preferatele sale. Femeia, care este originară din Marea Britanie, locuiește în prezent în Australia, alături de soțul său și cei doi băieți. Ea mănâncă aproximativ 20 de banane pe tot parcursul săptămânii și circa zece fructe pe zi.

Anne își începe ziua mâncând un mango sau o jumătate de pepene galben, apoi consumă patru banane în timpul zilei, un avocado pentru masa de prânz și alte două mango la cină.

În ciuda faptului că a renunțat total la alte produse, ea susține că dieta sa nu a avut un impact negativ asupra sănătății sale, din contră. Se simte plină de energie, își menține aceeași greutate de mult timp și are un nivel scăzut al colesterolului în organism. În plus, ea consideră că faptul că mănâncă doar fructe ajută și mediul înconjurător.

Cu toate acestea, ea spune că un astfel de regim nu este potrivit pentru toată lumea și îi avertizează pe toți cei care vor să îl urmeze să se informeze foarte bine înainte. Nu doar ea este singura vegană din familie, ci și fiii săi, pe care i-a crescut hrănindu-i doar cu nuci, semințe și fructe. Acum, la vârstele de 30, respectiv 17 ani ambii mănâncă foarte sănătos, dar consumă ocazional legume și alte alimente.

„Fiii mei nu au fost niciodată interesați de dulciuri. Amândoi au decis, pe la vârsta de 14 ani, că vor să mănânce și altceva decât fructe”, a declarat ea, potrivit Tekdeeps.com.