Radio Simplu

Cum arăta Dragoș Moldovan, de la Vocea României, înainte de accidentul de mașină care l-a mutilat pe viață, la doar 18 ani. El a câștigat concursul!

Dragoș Moldovan, de la Vocea României, este unul dintre preferații publicului, care așteaptă cu nerăbdare deznodământul show-ului de vineri seară, artistul având mari șanse la marele premiu. Prezența lui la Vocea României este o minune, Dragos fiind supraviețuitorul unui accident teribil, care i-a schimbat viața.

UPDATE 20.12., ora 23:43: Dragoș Moldovan a câștigat Vocea României 2019.

Cu aproape trei ani în urmă, Dragoș Moldovan, de la Vocea României, a avut, cum se spune, o cumpănă, rămânând în viață doar printr-o minune, iar asta i-a dat curaj să meargă mai departe, deși accidentul de mașină teribil prin care a trecut l-a mutilat. Acum, artistul, un tânăr cu o voce rock senzațională, se numără printre favoriții publicului și are mari șanse să devină noua Voce a României.

Dragoș Moldovan, de la Vocea României, și-a revenit după două săptămâni de comă
Viața lui Dragoș Moldovan de la Vocea României a luat o întorsătură dramatică în urmă cu circa doi ani, când, proaspăt posesor al permisului auto, a avut un grav accident de mașină. Șofer lipsit de experiență, băiatul a pierdut controlul volanului într-o curbă și a intrat într-un copac. A intrat în comă și nimeni nu îi mai dădea șanse de recuperare sau, în cazul în care printr-un miracol avea să-și revină, conform medicilor, nu mai putea fi un om normal.

Dragoș a sfidat toate statisticile și legile fizice, revenindu-și ca prin minune după două săptămâni de comă. S-a spus că avantajul său a fost vârsta, având în vedere că în 99% din cazurile de acest fel, pacienții nu-și mai reveneau.

O nouă șansă la viață
Cu siguranță Dragoș nu a primit întâmplător o nouă șansă la viață. În afara vocii speciale, tânărul are și un har deosebit – acela de a comunica ușor cu animalele, fiind, de asemenea, și dresor de câini. De altfel, primul lucru pe care l-a întrebat când s-a trezit din comă a fost ce s-a întâmplat cu cățelul ce se afla alături de el în mașină în momentul accidentului…

Evident, de pe contul său de socializare nu lipsesc fotografiile în care se află alături de animăluțele pe care le iubește cel mai mult, instantanee din care se vede cât de mult s-a schimbat artistul, din punct de vedere fizic, de pe urma accidentului. Asta nu l-a împiedicat însă cu nimic să câștige dragostea și simpatia publicului.

Dragoș Moldovan, elevul lui Tudor Chirilă la Vocea României, are 20 de ani și vine din Timișoara. Muzica este preocuparea lui de o viață, tânărul studiind la Liceul de Muzică, iar în prezent urmând cursurile Facultății de Muzică, specializarea chitară. Dragoș activează în trei trupe, dintre care una de heavy metal și una de hard rock, cu care cântă la diverse festivaluri și în cluburi.