Radio Simplu

Cum arată, de fapt, soția lui Nelson Mondialu. Femeia a fost filmată din greșeală, iar imaginile au apărut pe internet

GALERIE FOTO (2)

Nelson Mondialul este un personaj controversat, în jurul cărora se învârt enigme, și multă lume s-a întrebat și se întreabă, de unde are atâția bani, cum arată soția sa, și ce face toată ziua, având în vedere că nu prea pare omul care să aibe un job stabil.

Cum arată, de fapt, soția lui Nelson Mondialu

Dacă la întrebarea de unde își ”trage” banii, sau cum arată fiul său, Livian, deja cunoscut din emisiunea Puterea Dragostei, despre soția interlopului nu prea s-a știut mare lucru, sau nu a fost văzută niciodată în public. Interopul și-a obișnuit deja fanii cu filmulețele sale postate pe youtube și nu ar fi fost nimic deosebit nici de această dată.

Femeia a fost filmată din greșeală, iar imaginile au apărut pe internet
Surpriza mare a fost că, poate din greșeală, poate voit, în cel mai recent clip, Nelson Mondialu le-a ”făcut cunoștință” fanilor săi cu cea care-i este soție. Partea inedită în conținutul clipului, pe lângă apariția ”întâmplătoare” în cadru a soției, dar și discuția dintre cei doi, atunci când interlopul a ridicat un pahar de băutură în fața camerei.

 

”Soția: N-ai voie să bei!
Nelson: De ce nu am voie?
Soția: Nu ai voie
Nelson: Vreau să văd ce se întâmplă
Soția: Nu-ți mai pune, că nu mai ai voie să bei. Tu nu știi să bei…”  Clipul AICI 

Mai nou, de când și-a lansat vlogg-ul pe youtube, Nelson Mondialul face bani frumoși din asta, după declară chiar el, cea mai mică sumă câștigată de pe urma youtube fiind de 4.087 de dolari.