Radio Simplu

Cum arată casa Simonei Gherghe

GALERIE FOTO (3)

Simona Gherghe trăiește pe picior mare! Aceasta se lăfăie într-o superbă vilă de lux, iar cel care i-a vândut locuința este chiar milionarul Cristian Țânțăreanu! Uite cât a trebuit să scoată din buzunar:

Vedeta Antenei 1 Simona Gherghe si-a gasit in sfarsit locuinta la care visa, in cartierul rezidential al lui Cristian Tantareanu, din comuna Corbeanca.

Simona Gherghe s-a remarcat de-a lungul timpului ca fiind una dintre cele mai modeste prezente feminine „de pe sticla”. A trecut de la statutul de reporter la pupitrul stirilor, iar mai apoi a devenit prezentatoare a emisiunii „Acces Direct”, de la Antena 1, dar aceasta ascensiune nu i-a schimbat deloc stilul de viata. Mignona jurnalista a fost vazuta in continuare in aceeasi masina de cateva mii de euro si a continuat sa locuiasca intr-un apartament absolut normal, situat intr-un bloc modest din cartierul Pajura. Toti apropiatii ei stiau insa ca Simona isi doreste o casa, eventual in afara Bucurestiului, intr-o zona linistita si plina de verdeata. Dupa luni de cautari, se pare ca in sfarsit prezentatoarea de la „Acces” a gasit ceea ce cauta. Ea si-a achizitionat de curand o parcela de 500 de metri patrati de teren in cartierul lui Cristian Tantareanu din comuna Corbeanca, de langa Bucuresti.


Vedeta Antenei 1 si-a finalizat in timp record vila din comuna Corbeanca, pentru care a scos din buzunar aproape 200.000 de euro.

Simona Gherghe si-a indeplinit visul de a avea casa ei in mijlocul naturii, in mai putin de cinci luni, in „Paradisul Verde” al lui Cristian Tantareanu.

„I-am facut o reducere, dar nu senzationala. Chiar daca piata imobiliara a scazut destul de tare in ultimii ani, in Paradisul Verde preturile au ramas cam aceleasi, au scazut foarte putin, sensibil as putea zice. Simonei i-am facut o reducere putin mai mare ca de obicei, asa am considerat eu de cuviinta. Nu pentru ca este vedeta sau ceva, locuiesc multe vedete in Corbeanca si cine se muta aici o face pentru oaza de liniste si vecinii manierati, nu pentru vedete”, a declarat Cristian Tantareanu, pentru CANCAN.ro.