Radio Simplu

Cum arată casa lui Răzvan Simion și a Lidiei Buble

GALERIE FOTO (2)

Cum arată cuibușorul de nebunii a lui Razvan Simion și Lidia Buble! Locuiesc într-o vilă de lux

Relaţia dintre Răzvan Simion şi Lidia Buble este din ce în ce mai închegată. Nu se ştie dacă va culmina cu o nuntă, însă un lucru este cert. Cei doi formează deja o familie şi s-au mutat împreună într-o casă mult mai încăpătoare, din Corbeanca.

Dragostea se măsoară şi în… metri pătraţi! La această concluzie se pare că au ajuns Răzvan Simion (35) şi Lidia Buble (22 de ani) atunci când s-au hotărât să schimbe casa. După ce s-a despărţit de nevastă, prezentatorul Antena 1 nu s-a mai uitat în urmă, deşi îl legau de Diana 15 ani de căsnicie şi doi copii, Ianca (11 ani) şi Tudor (7 ani). Din vila din Corbeanca, el şi-a mutat rapid valiza în apartamentul de pe Calea lui Traian, în care iubita cu 13 ani mai tânără stătea cu chirie. Împreună au petrecut luni bune în cuibuşorul de nebunii, şi, pentru că iubirea era mare, nu le-a păsat atunci câţi metri pătraţi are spaţiul. Acum, însă, relaţia lor a ajuns la un alt nivel.

O astfel de vilă costă circa 125.000 de euro, iar chiria poate ajunge la 1.000 de euro

Şi-au dat seama că în viitorul apropiat pot forma o familie în toată regula, aşa că prezentatorul matinalului ”Neatza” şi fata popii au trecut de la două camere la vilă. Culmea! În ”coasta” fostei neveste. Mai precis într-o vilă de lux, care costă 125.000 de e euro, situată în Corbeanca, chiar la câteva sute de metri distanţă de fosta doamnă Simion, Diana, pentru că Răzvan a vrut să fie mai aproape de copii. Pe cele două femei din viaţa antenistului le desparte doar un petic de pădure. Cu siguranţă situaţia va fi destul de stânjenitoare când doamnele vor da nas în nas la cumpărături, pentru că supermarketul este foarte aproape de ele. Fotoreporterii Click! au surprins-o într-una din serile trecute pe Lidia în timp ce făcea cumpărături pentru casă. Îmbrăcată în negru, obosită şi destul de slăbită, cântăreaţa a umplut coşul de lactate, apă şi bineînţeles, bere, apoi s-a urcat în maşină şi s-a grăbit să ajungă la iubit.