Radio Simplu

Cum arată Camila, Ducesă de Cornwall, în tinerețe? Era mai frumoasă decât Diana?

GALERIE FOTO (2)

Din 2005, Camilla este soția Prințului Charles, moștenitorul tronului britanic. Cu toate acestea, relația lor a debutat cu mult  timp înainte, cei doi cunoscându-se, de fapt, chiar și înainte ca Charles să se căsătorească cu Diana.

Puțini știu că Charles a cunoscut-o pe Camilla pe când aceasta era o tânără necăsătorită. Însă, din cauza faptului că nu provenea dintr-o familie cu titluri nobiliar, Regina Elisabeta s-a opus relației dintre primul său născut și Camilla. Chiar și așa, aventura lor a evoluat în spatele ușilor închise, pe la spatele suveranei.

Pe atunci, Camilla era doar o tânără de 20 și ceva de ani, care îl cucerise iremediabil pe Charles. Și deși între timp el a cunoscut-o pe Diana, pe care suverana a aprobat-o imediat pentru rolul de soție, Charles n-a încetat nicicând să se gândească la Camilla. Blondă, înaltă și cu trăsături aspre, Camilla a reprezentat dintotdeauna idelaul de femeie pentru Prințul de Wales.

Mult mai finuță și timidă, blondă cu ochi albaștri, Diana nu l-a fermecat nicicând pe Charles. Totul a fost dictat de suverană, iar asta s-a și văzut, cei doi ajungând la divorț în 1996. În același an, Charles începea să-și consume relația cu amanta Camilla în văzul tuturor, deși s-au afișat, în calitate de cuplu, mult mai târziu.

Loading...