Radio Simplu

Cum arată Camila, Ducesă de Cornwall, în tinerețe? Era mai frumoasă decât Diana?

Din 2005, Camilla este soția Prințului Charles, moștenitorul tronului britanic. Cu toate acestea, relația lor a debutat cu mult  timp înainte, cei doi cunoscându-se, de fapt, chiar și înainte ca Charles să se căsătorească cu Diana.

Puțini știu că Charles a cunoscut-o pe Camilla pe când aceasta era o tânără necăsătorită. Însă, din cauza faptului că nu provenea dintr-o familie cu titluri nobiliar, Regina Elisabeta s-a opus relației dintre primul său născut și Camilla. Chiar și așa, aventura lor a evoluat în spatele ușilor închise, pe la spatele suveranei.

Pe atunci, Camilla era doar o tânără de 20 și ceva de ani, care îl cucerise iremediabil pe Charles. Și deși între timp el a cunoscut-o pe Diana, pe care suverana a aprobat-o imediat pentru rolul de soție, Charles n-a încetat nicicând să se gândească la Camilla. Blondă, înaltă și cu trăsături aspre, Camilla a reprezentat dintotdeauna idelaul de femeie pentru Prințul de Wales.

Mult mai finuță și timidă, blondă cu ochi albaștri, Diana nu l-a fermecat nicicând pe Charles. Totul a fost dictat de suverană, iar asta s-a și văzut, cei doi ajungând la divorț în 1996. În același an, Charles începea să-și consume relația cu amanta Camilla în văzul tuturor, deși s-au afișat, în calitate de cuplu, mult mai târziu.