Radio Simplu

Cum arată apartamentul din Los Angeles în care stă Alexandra Dinu! Fosta soţie a lui Adi Mutu locuieşte cu iubitul ei într-o casă evaluată la peste două milioane de dolari!

GALERIE FOTO (4)

Fanii fostei soţii a lui Adrian Mutu pot vedea cum arată apartamentul din Los Angeles în care stă Alexandra Dinu.

Actriţa s-a mutat în SUA în urmă cu aproape 4 ani, dorind să urmeze o carieră la Hollywood unde, de altfel, a avut apariţii în câteva pelicule, totul fiind înlesnit de iubitul Alexandrei, Jeffrey Greenstein, care este producător de filme. Alexandra a mărturisit că are o relaţie solidă cu Jeffrey, mai ales că acesta se înţelege foarte bine cu fiul ei şi al lui Mutu, Mario, care a venit şi el în SUA.

“Faptul că am un copil a fost ca un test pentru iubitul meu la începutul unei noi relaţii. Consider că un bărbat care te iubeşte cu adevărat nu are cum să nu-ţi iubească la fel de mult şi copilul. Nu aş fi putut să am o relaţie decât cu un bărbat care nu doar îmi acceptă copilul, dar îl iubeşte şi e fericit să îl aibă parte din viaţa lui. Ceea ce mi s-a părut important în astfel de situaţii este ca Mario să înţeleagă că partenerul meu de viaţă nu este noul lui tată.”, a declarat, la un moment dat, Alexandra Dinu.

Din poze se vede cum arată apartamentul din Los Angeles în care stă Alexandra Dinu. Iubitul Alexandrei are un apartament într-un complex aflat pe Hollywood Boulevard, o zonă extrem de selectă. Locuinţa are o suprafaţă de 134 metri pătraţi, două dormitoare, două băi şi o zonă amenajată pentru bar, aşa cum se arată pe site-urile de imobiliare din SUA.

Pe zillow.com, unul din cele mai importante site-uri specializate în tranzacţii imobiliare, apartamentul în care Alexandra Dinu locuieşte împreună cu iubitul şi fiul ei este evaluat la 2.175.000 de dolari!