Radio Simplu

Cum arată apartamentul Andei Adam

GALERIE FOTO (7)

Anda Adam și-a deschis ușa casei pentru prima oară la TV! Are un apartament superb, cu un living uriaș și modern, dar asta nu e tot! Stai să vezi cum arată camera micuței Evelin!

Anda Adam s-a intors saptamana trecuta din Republica Dominicana si a fost intampinata cu bratele deschise de sotul ei, Sorin, si fiica lor, Evelin. Anda Adam a acceptat sa ofere un interviu pentru prima oara de acasa de la ea, locul de unde Sorin si Evelin o sustineau pe artista la fiecare competitie.

„Imi place ca intimitatea mea sa ramana intimitatea mea. Sa fie un colt pentru noi, pentru inima mea. Fac o exceptie pentru ca aceasta emisiunea Exatlon mi-a intrat la inima. Suntem in living unde Evelin si Sorin se uitau la Exatlon impreuna. Tot aici se aruncau pe jos, tipau, se enervau.
Cel mai frumos lucru care ma leaga de locul nostru este ziua in care am nascut si am venit cu Evelin acasa.

Cand am venit acasa, primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma uit in oglind din cap pana in picioare pentru ca nu am avut oglinda. Ne uitam in farfuriile in care mancam, pentru ca erau din inox si daca le curatai te puteai vedea. Daca ajungeam la restaurant, ne uitam in cutit.


Nu imi place ca este frig, ma obisnuisem cu vremea tropicala. Oricum, in ultimele 2 saptamani vremea incepuse sa fie cam rea si acolo, in special seara. Dar acasa este locul in care vii mereu cu cea mai mare placere, m-am bucurat sa revad locul in care am atatea amintiri.”, a povestit artista.

„Vorbind la telefon, m-am intors si am vazut-o ca se dadea pe buze cu stickul de lipici de hartie si avea aceeasi forma ca un ruj. S-a schimbat foarte mult intr-o luna, cat am fost plecata. Face multe lucruri pe care nu le facea inainte. Se duce singura la gunoi si arunca anumite lucruri, te ajuta mai mult.

Intotdeauna prima parte a zilei o petrec alaturi de Evelin si incep sa imi fac treaba dupa ce Evelin merge la somnul de pranz. O pun la nani si apoi plec sa imi fac din treaba.
Intotdeauna ne petrecem dimineata impreuna, eu si Sorin ne bem cafeaua impreuna.”, a mai spus Anda Adam.