Radio Simplu

CUM A SLĂBIT TÂNĂRA DIN IMAGINE 64 DE KILOGRAME, CU „DIETA TIK TOK”

Există o multitudine de diete de slăbit care pot fi abordate, dar și diverse intervenții chirurgicale, pentru a ajunge la talia mult visată. Aspect pe care l-a luat în considerare și Danni Phillips (36 de ani), o tânără care a reușit să slăbească 64 de kilograme cu „dieta Tik Tok”. Ce conține o astfel de dietă și cum a reușit să scape de kilogramele în plus? Vezi mai jos, în articol, povestea ei!

Astăzi vă prezentăm povestea unei tinere în vârstă de 36 de ani care a reușit să ajungă la talia mult visată. Danni Phillips și-a dorit să scape de kilogramele în plus, așa că a căutat mai multe variante. Printre acestea a găsit și „dieta Tik Tok”. După ce a devenit mămică, născând un băiețel perfect sănătos, tânăra a început să crească în greutate. În pandemie, a ajuns să aibă în jur de 142 de kilograme. Pentru că dorea să își schimbe stilul alimentar, a apelat mai multe diete. Până când a descoperit una virală pe o platformă de socializare (Tik Tok). Totuși, nu este vorba despre o dietă propriu-zisă!

Pe platforma de socializare îi apăreau diverse videoclipuri, de la dietele pe care le utilizau diverse femei, până la cele care își expuneau experiența trăită în urma intervențiilor chirurgicale.

„Era una dintre acele situații în care te simțeai captiv, ca și când nu ai fi avut scăpare. Mă aflam și atunci într-o relație pe termen lung și tinzi să devii confortabil cu tine însuți, apoi vin și kilogramele în plus”, mărturisea Danni Phillips. Apoi, a luat decizia de a-și schimba stilul de viață.

Dieta Tik Tok – Danni a reușit să slăbească 64 de kilograme

Într-o seară, după ce l-a pus pe băiețelul său în pat, pentru a se odihni, a început să privească videoclipuri pe Tik Tok. Danni Phillips a găsit un videoclip în care se explica ce este „dieta Tik Tok”. Practic, nu este, cel puțin inițial, o dietă propriu-zisă. Există un trend în care femeile vorbesc despre operațiile la stomac, intervenții care le ajută să scadă în greutate și să își schimbe stilul alimentar. A urmărit poveștile de viață ale femeilor care și-au făcut gastric sleeve sau bypass, pentru a ajunge la talia la care visau. Apoi, Danni s-a gândit: „Cred că lucrul acesta ar putea funcționa și în cazul meu!”.

„Algoritmul mi-a tot arătat oameni care vorbesc despre rezultatele lor uimitoare de scădere în greutate în urma intervențiilor chirurgicale”, a spus ea, arată Dailystar.co.uk.

Ulterior, a decis să își facă un gastric bypass în Letonia, la o clinică specializată. Pentru o asemenea intervenție, Danni a plătit 4.950 de lire sterline. La doi ani distanță de la operație, Danni urmează un stil alimentar diferit, mai sănătos, bazat pe fructe și legume proaspete, dar și iaurturi și produse cu proteine. A reușit să slăbească zeci de kilograme, iar viața i s-a schimbat total.

„Acum mă simt altfel. Multe persoane mi-au spus că sunt mult mai fericită”, a mai spus Danni.