Radio Simplu

CUM A REUŞIT VALENTINA PELINEL SĂ SLĂBEASCĂ DUPĂ CE A NĂSCUT 3 COPII: „AM ŢINUT DIETĂ, AM MÂNCAT…”

GALERIE FOTO (2)

Valentina Pelinel este foarte tristă că soţul ei, Cristi Borcea, se află după gratii, însă încearcă din răsputeri să n-o afecteze această situaţie şi să fie puternică pentru a-şi creşte cei trei copii. Blondina nu doar că se dedică celor trei micuţi, dar are grijă şi de fizicul ei, reuşind să aibă condiţia de dinainte să nască.

Soţia fostul acţionar dinamovist a slăbit spectaculos şi este mândră de felul în care arată, deşi nu a fost deloc uşor. ”Am reușit să slăbesc cu un regim alimentar și de viață echilibrat. Cât am ţinut dieta, am mâncat din patru în patru ore. Aveam pe zi legume, 400 de grame de fructe, brânzeturi slabe, 200 grame de carne albă şi mult sport. Adică mănânc orice, dar menţin o balanţă. Nu poţi să faci de capul tău, să zici că nu mai mănânci nimic sau că mănânci doar un aliment. Asta e crimă. Apoi, cu ajutorul profei, Luminița Niculescu, am mers în paralel cu un program de sport care m-a ajutat să ajung la rezultatele dorite”, a declarat Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în toamna lui 2018
Valentina Pelinel este un fost fotomodel din România. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul “Top Model România” și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014.

La începutul anului 2016, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile. Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie 2016. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel a devenit soția lui Cristian Borcea pe 12 septembrie 2018. În ziua în care a avut loc cununia civilă s-a aflat și că vedeta este însărcinată cu gemeni. Nunta celor doi a fost pe 30 septembrie 2018 în Budapesta.