Radio Simplu

Cum a reacţionat soţia lui Dan Bittman, după ce s-a aflat că are o relaţie cu Monica Odagiu! „Nu este prima dată”

După ce au apărut în presă informații legate de faptul că Dan Bittman și-a tradus soția ani de zile cu Monica Odagiu, o artistă alături de care a scos și o piesă acum 4 ani și care este mai tânără decât el cu 33 de ani, soția cântărețului le-a spus apropiaților lucruri extrem de dureroase.

Liliana Ștefan este femeia alături de care Dan Bittman a împărțit mai bine de 30 de ani din viața lui. Deși nu sunt căsătoriți în acte, cei doi au avut o relație extrem de frumoasă și sudată, în ciuda tuturor derapajelor pe care solistul trupei Holograf le-a avut, de-a lungul timpului. În momentul în care a aflat că Bittman a înșelat-o cu Monica Odagiu, o tânără mai mică decât el cu 33 de ani, Liliana Ștefan a fost profund dezamăgită.

Potrivit informațiilor oferite de impact.ro, soția lui Dan Bittman le-a spus apropiaților că nu este prima dată când artistului i se aprind călcâiele după alte femei. Mai mult, persoanele din anturajul celor doi au povestit pentru sursa citată că soția lui Bittman nu va declara niciodată nimic legat de aceste lucruri, pentru că este o doamnă și se respectă.

„Pe Liliana nu ai cum să o minți, o știe tot showbiz-ul, iar vorbele umblă. Însă, și de data aceasta a zis că e mai bine să-și vadă de business și de cei trei copii, crezând că Dan se va liniști, așa cum a făcut-o și în repetate rânduri. Să fim serioși, nu este pentru prima dată când lui i se aprind călcâiele pentru altcineva.

Însă, cu siguranță, Liliana nu se aștepta ca cel cu care împarte patul de 29 de ani să se îndrăgostească de o altă femeie. Mai ales de una cu 33 de ani mai tânăra. Este stupid. Liliana nu va declara nimic, niciodată, pentru că este o mare doamnă, o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Suferă, dar nu va intra niciodată în mocirlă”, au declarat surse din anturajul acesteia, pentru sursa citată.