Radio Simplu

CUM A REACȚIONAT FOSTA SOȚIE A LUI RĂZVAN SIMION DUPĂ CE S-A ANUNȚAT DESPĂRȚIREA „MATINALULUI” DE LA ANTENA 1 DE LIDIA BUBLE. ȘI TU AI FI FĂCUT LA FEL ÎN LOCUL EI

GALERIE FOTO (2)

Răzvan și Diana Simion au divorțat, în 2015, după 14 ani de căsătorie. Răzvan și-a refăcut viața alături de frumoasa Lidia Buble, iar Diana, la rândul său, a intrat într-o nouă etapă a vieții. Foștii parteneri de viață au doi copii împreună, Ianca și Tudor.

După divorțul care a afectat-o destul de serios, Diana nu a mai rămas în București, ci s-a mutat – alături de cei doi copii – în Timișoara. În ultimele zile s-a discutat din ce în ce mai mult despre o posibilă despărțire, Răzvan Simion și Lidia Buble aflându-se în centrul atenției. Lidia Buble a transmis că nu este vorba decât despre zvonuri – ”Cânii latră”, a spus ea -, iar Răzvan a postat un teaser la noul videoclip al ”jumătății” sale, dând de înțeles că viața de cuplu merge cum nu se poate mai bine.

În ceea ce o privește pe Diana Simion, aceasta a tratat cu indiferență toate informațiile legate de fostul soț, fără a posta pe pagina de socializare vreun text în care să își exprime opinia. ”Totul este de domeniul trecutului”, pare a spune Diana – ultima ei postare pe Facebook poartă data de 24 ianuarie -, iar ceea ce se întâmplă în viața fostului partener o lasă, după cum se poate constata, rece.

Diana Simion privește doar înainte
Diana – cu toate că a trecut printr-o perioadă mai dificilă după despărțire – este decisă să nu mai privească decât… înainte. L-a cunoscut pe Radu Biță, iar acesta a declarat că este ”un om simplu”, care nu are ”averi”, însă – reîntâlnit-o pe Diana, după 20 de ani – ”s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare”.

”Avem o relație de câteva luni. Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum câteva luni ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare. Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Diana mă ajută, ne susținem reciproc,”, a declarat Radu Biță, iubitul Dianei Simion, pentru click.ro, fără a uita să menționeze că se înțelege de minune cu copiii Dianei.