Radio Simplu

Cum a fost îmbrăcată Rona Hartner la nunta cu Herve Camilleri și ce simbolistică au florile pe care le-a ales. Ținuta sa a atras toate privirile FOTO

GALERIE FOTO (3)

Rona Hartner a făcut nunta pe Coasta de Azur! Cântăreața și-a unit destinele cu iubitul ei francez Herve Camilleri, în cadrul unui eveniment la care a putut lua parte oricine. După ce a scăpat de cancer, Rona nu a stat prea mult pe gânduri și și-a unit destinele cu bărbatul cu care are o relație de circa un an și jumătate.

Cum s-a îmbrăcat Rona Hartner la nuntă
Rona Hartner a uimit invitații cu vestimentația aleasă. Ea nu a dorit să opteze pentru tradiționala rochie de mireasă, ci a purtat o costumație tradițional maramureșeană, compusă dintr-o rochie cu crinolină și o coroniță cu flori, scrie spynews.ro. De asemenea, tortul mirilor a fost unul deosebit. Cu șase etaje și un design interesant, care a atras toate privirile. Invitații s-au delectat cu sărmăluțe și mămăligă la unul dintre felurile de mâncare, conform click.ro.

În ceea ce privește florile, ea a optat pentru trandafiri de mai multe culori, atât în coroană, cât și în buchetul de flori. Trandafirul simbolizează dragostea, pasiunea și eleganța, dar și gelozia. Rona și iubitul ei vor face acum o ceremonie religioasă și la București luni, 7 octombrie. la Biserica Sfântul Mina, eveniment la care va lua parte și fiica ei din prima căsătorie. La fel ca artista și francezul a mai fost căsătorit o dată, acesta divorțând în urmă cu mai bine cu un deceniu.