Radio Simplu

Culiță Sterp și noua iubită, reproșuri în public! Cum au fost filmați: „Parcă ești debil!” VIDEO

Culiță Sterp și iubita lui, Daniela, au publicat imagini din vacanța în care sunt împreună.

Culiță Sterp și iubita lui, Daniela Iliescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. De câteva luni de zile artistul și bruneta care l-a cucerit sunt de nedespărțit și nu se feresc să împărtășească pe paginile de rețelele de socializare momente frumoase și amuzante din relația lor.

Aflați în vacanță, Culiță Sterp și iubita lui au făcut publice câteva filmulețe amuzante în care chiar ei erau protagoniști. Într-unul dintre ele, celebrul interpret de muzică de petrecere se preface că vrea să fumeze o țigaă, în timp ce partenera lui îi face reproșuri.

„Iar fumezi? Parcă ești debil!”,este replica care i-a amuzat pe fanii cuplului.

Din fericire, este vorba despre un video amuzant pe care l-au făcut pentru Tik Tok și între cei doi tineri îndrăgostiți nu există, de fapt, acest gen de replici acide.

Culiță Sterp, declarație de dragoste pentru iubita lui
Culiță Sterp a recunoscut de mai multe ori că îi plac foarte mult copiii și își dorește o familie mare. Crescut alături de alți trei frați, Iancu, Geta, și Ileana, celebrul artista vrea ca moștenitorii lui să se bucure de o copilărie la fel de frumoasă ca cea pe care mama lor le-a oferit-o.

Provocat de o reporteriță să vorbească despre relația pe care o are cu iubita lui, Culiță Sterp a spus la televizor cât de apropiat se simte de ea.

„Vreau să-ți mulțumesc din suflet pentru clipele frumoase petrecute împreună. Cel mai frumos cadou pe care pot să ți-l fac este să avem o familie și un cămin împreună, de care să avem grijă toată viața. Te iubesc mult”, a spus el.

Deși nu se grăbește să facă încă pasul cel mare, artistul își dorește ca în viitor să se căsătorească cu jumătatea lui.