Radio Simplu

Cu inima frântă, tatăl intră în sala de audiţii unde fusese „respinsă” fiica sa, doar pentru a afla că juriul i-a jucat o farsă

Gabby Barrett, o tânără în vârstă de 17 ani, originară din Pittsburgh, Pensylvania, a participat la audiţiile show-ului de televiziune „American Idol” în cadrul căruia a avut parte de o mare surpriză.

Ea şi-a dorit foarte mult să meargă mai departe în acest concurs pentru a urma o carieră muzicală şi astfel să poată oferi familiei sale o viaţă mult mai bună şi mai frumoasă.

De cum a păşit în platou tânăra concurentă a mărturisit faptul că familia ei a sacrificat multe lucruri pentru ea şi dacă talentul ei vocal va fi suficient de convingător, participarea la aceste audiţii vor fi un prim pas în a-şi recompensa tatăl care a muncit tot timpul din greu. Pentru început, Gabby a ales melodia „Good Girl” ce poartă semnătura Carrie Underwood, a cărei fană declarată este.

Cu zâmbetul pe faţă şi mult entuziasm, tânăra a început să cânte această piesă acompaniindu-se cu bătăi sacadate din palme.

La un moment dat, membrii juriului au oprit-o pentru că îşi doreau să asculte o altă piesă muzicală care să-i pună vocea în valoare. De data aceasta, Gabby a ales un cantec bisericesc, într-un registru mult mai sensibil şi mai emoţionant. Katy Perry, Luke Bryan şi Lionel Richie au fost încântaţi de vocea ei şi de emoţia pe care o transmite.

Cu toţii i-au dat 3 voturi de „Da”, asigurându-i astfel biletul pentru Hollywood. Pentru că Gabby vorbise atât de frumos de tatăl ei, Katy Perry l-a invitat în platou alături de ceilalţi juraţi, care păreau să o consoleze pe Gabby în urma unui eşec.

Surpriza a fost destul de mare pentru acesta, atunci când fata lui i-a sărit în braţe ţinând în mână biletul câştigător. Emoţionant!