Radio Simplu

Cu cine se iubeşte Sandra Izbaşa. Iubitul ei este un bărbat celebru!

Fosta gimnastă Sandra Izbașa, dublă campioană olimpică, una dintre cele mai frumoase sportive din țara noastră, are o relație cu actorul Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică Jr.

Cei doi îndrăgostiţi și-au făcut publică relația, printr-o postare pe Instagram. Imaginea a fost publicată de Răzvan, 28 de ani, actor la Teatrul Nottara din Capitală, absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie.

„Awww, esti vagaboooont😂”, i-a comentat amuzată Sandra Izbașa iubitului său, după o replică făcută celebră de Răzvan Fodor, la Asia Express.

Cine este Răzvan Bănică
Răzvan Bănică este absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie și a jucat în mai multe producții TV, precum și în numeroase piese de teatru. Răzvan este nepotul lui Ștefan Bănică Jr., dar acesta a declarat că unchiul său nu a avut nicio implicare în cariera sa, relatează digisport.ro.

În ultima perioadă, Sandra Izbașa este o prezență tot mai des văzută la evenimentele mondene și face furori în mediul virtual.

 

View this post on Instagram

 

Noi ❤️

A post shared by Răzvan Bănică (@razvanbanica1) on

Sandra Izbaşa s-a iubit cu Petrilor Ruge
Sandra Izbaşa şi dansatorul Andreei Bălan, Petrişor Ruge, s-au despărţit în 2017. Cei doi erau împreună de doi ani şi multă lume îi dădea căsătoriţi, dar povestea lor de dragoste a ajuns la sfârşit. Sandra Izbaşa şi Petrişor Ruge s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii Dansez pentru tine şi au avut o frumoasă relaţie de dragoste.