Radio Simplu

CU CINE A DORMIT THEO ROSE AZI-NOAPTE. FANILOR NU LE-A VENIT SĂ CREADĂ

Theo Rose (25 de ani) și Anghel Damian (30 de ani) formează unul dintre cele mai noi cupluri din lumea mondenă. După ce CANCAN.RO a anunțat legătura amoroasă dintre cei doi, aceștia şi-au asumat relaţia şi nu se mai feresc de ochii lumii.

Theo dezvăluia, în urmă cu câteva săptămâni, faptul că povestea de dragoste dintre ea si Alex Leonte nu s-a încheiat din cauza infidelității. Cei doi au decis de comun acord să meargă pe drumuri diferite și au rămas buni prieteni: ”Nimeni nu a înșelat pe nimeni! Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să fim alături unul altuia.

Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și de corectă cu Alex. El vă poate confirma chestia asta”, preciza Theo Rose după ce CANCAN.RO a publicat mai multe fotografii în care ea se săruta pe stradă cu Anghel Damian. (VEZI IMAGINI AICI)

”Gospodin a dormit la mine”
Timpul a trecut fără incidente majore, cei doi bucurându-se de noua relație. Însă, chiar astăzi, artista a postat un video pe Instastory (cu care își tine la curent fanii cu ceea ce face în fiecare zi), în care le mărturisea fanilor cine a dormi azi-noapte la ea. Ei bine, nu este vorba despre iubitul ei, așa cum poate se așteptau fanii, ci despre managerul ei.
Cei doi au avut un eveniment la Sibiu după care au fost nevoiți să se întoarcă în Capitală pentru că de dimineață aveau filmări pentru noul sezon ”Vocea României”. Cel mai probabil, din cauza oboselii, Alex Gospodin a ”poposit” pe canapeaua lui Theo Rose, pentru a nu mai fi nevoit să conducă și până la el acasă.

Theo Rose, o carieră înfloritoare
Theo Rose a devenit rapid cunoscută după participările la numeroase emisiuni și concerte. În 2014, artista era deja co-prezentatoare a show-ului KidSing, de la Kanal D. Iar șase ani mai târziu ajungea în finala „Bravo, ai stil!”.

Acum, Theo Rose este jurat la “Vocea României”, unde împarte scaunul cu Smiley, dar joacă și în noul serial de la Pro TV, „Clanul”, regizat de noul ei iubit.