Radio Simplu

Cu ce situație incredibilă s-a confruntat Mihai Bendeac după ce a fost infectat cu COVID-19: ”Foarte mulți au trecut prin boală și n-au spus nimănui”

Vestea potrivit căreia Mihai Bendeac a fost infectat cu noul coronavirus a venit ca un șoc pentru toată lumea, mai ales că nimeni nu se aștepta. Actorul a decis să dea cărțile pe față și să vorbească deschis despre acest subiect, dar mai ales, despre situația incredibilă cu care s-a confruntat după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Cu ce situație incredibilă s-a confruntat Mihai Bendeac după ce a fost infectat cu coronavirus?
Mihai Bendeac a aruncat în aer showbiz-ul românesc după ce a anunțat că a fost infectat cu noul coronavirus. Nimeni nu se aștepta la o asemenea veste, dar mai ales, ca actorul să treacă prin așa ceva. Juratul de la ”IUmor” a decis să dea cărțile pe față și să vorbească deschis despre acest subiect și despre situația incredibilă cu care s-a confruntat după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19.

”Ziceai că umblu pe stradă cu capacul de la sicriu”
Mihai susține că a trecut printr-o perioadă dificilă și că oamenii și-au schimbat comportamentul față de el. Mergea pe stradă și întâlnea tot felul de categorii de persoane care se uitau din ce în ce mai urât și-l criticau dur. În plus, actorul a declarat că unii chiar se fereau și erau foarte panicați.

Ea e românca la care toți bărbații salivează! Are un fund mai mare decât a lui Kim Kardashian
”Întâlneam trei tipologii de oameni. Îi întâlneam pe cei care se uitau la mine cum se uită babele la mort, adică ziceai că umblu pe stradă cu capacul de la sicriu deschis, mai era a doua categorie de oameni care mă priveau extrem de circumspecți și se și fereau puțin și altă categorie care lua totul extrem de normal”, a spus Mihai Bendeac pentru antena3.ro.

”Foarte mulți au trecut prin boală și n-au spus nimănui”
De asemenea, Mihai Bendeac este de părere că există foarte multe persoane care au fost infectate cu virusul ucigaș și au preferat să ascundă acest lucru. Actorul îi îndeamnă pe cei care își doresc să vină la teatru în această perioadă și prezintă simptome ale noului coronavirus, să stea mai bine acasă, deoarece regulile trebuiesc respectate.

”Sunt foarte mulți care au trecut prin boală și n-au spus nimănui, sunt alții care și-ar dori ca să scape. Dar dacă își doresc cu adevărat să nu vină la teatru, pentru că aici chiar se respectă niște norme”, a mai zis Bendeac.