Radio Simplu

Cu ani în urmă toată lumea îi fredona melodiile. Acum a ajuns de nerecunoscut. Problemele de sănătate l-au răpus | GALERIE FOTO

GALERIE FOTO (4)

De câțiva ani, Phil Collins se confruntă cu mari probleme de sănătate. A fost operat de mai multe ori la coloană și din 2015 merge ajutat de un baston. Numai că lucrurile s-au înrăutățit în ultima vreme, cântărețul deplasându-se în prezent cu scaunul cu rotile.

Artistul în vârstă de 68 de ani a fost surprins în Atlanta, zilele trecute, în scaunul cu rotile. Însă nu era nicio șansă să fie recunoscut, pentru că nu mai arată deloc așa cum îl știau fanii.

Îmbătrânit, complet albit, parcă mult mai mic decât era cândva, în ciuda problemelor de sănătate, artistul e în plin turneu în SUA.

Concertează din scaunul cu rotile, în ciuda durerilor îngrozitoare pe care le resimte.

Mai mult, duminică, a căzut pe scenă, cu tot cu scaunul cu rotile în care se afla. În ciuda accidentului, și-a continuat concertul și nu a amânat sau anulat alte reprezentații.

Phil Collins, care a făcut parte și din trupa Genesis, și-a anunțat retragerea în 2011. Problemele de sănătate nu-i mai permiteau să cânte la tobe. Ulterior, însă, s-a răzgândit și s-a reîntors pe scenă.

În 2012 s-a internat din caua problemelor pe care le avea cu alcoolul.

Prima operație la coloană a fost în 2015 și se pare că au mai urmat și altele. În 2017, a alunecat în camera de hotel, rănindu-se la cap, unde a și fost operat.