Radio Simplu

CRISTINA ȘIȘCANU, ELIMINATĂ DE LA SURVIVOR ROMÂNIA! MĂDĂLIN IONESCU, REACȚII TRANȘANTE ÎNTR-O FILMARE

Cristina Șișcanu a fost eliminată de la “Survivor România”, după ce colegii ei din echipa Faimoșii au propus-o spre eliminare alături de Elena Ionescu și Asiana Peng. În urma declarațiilor făcute de vedetă, ea a fost din nou criticată de internauți. Mădălin Ionescu a avut reacții tranșante într-o filmare, pe care a șters-o, dar avem câteva dintre mărturisirile făcute de acesta.

Competiția “Survivor România” a fost tot mai tensionată de la o ediție la alta, mai ales că în echipa Faimoșilor există anumite conflicte care nu au trecut neobservate. Cristina Șișcanu a fost protagonista fiecărei discuții, motiv pentru care colegii săi de echipă au propus-o spre eliminare, alături de Elena Ionescu și Asiana Peng. Cea din urmă concurentă nu a putut participa la probele din ultima ediție difuzată a emisiunii din cauza unor probleme medicale care au făcut-o să ceară ajutor specializat și să fie spitalizată.

Azi-noapte, în cadrul primei ceremonii de eliminare de la “Survivor”, prezentatorul show-ului de la Kanal D a rostit numele Cristinei Șișcanu atunci când a anunțat cine pleacă acasă.

“Primul concurent eliminat din competiția «Survivor România» este Cristina Șișcanu”, a spus Dan Cruceru, care a ajuns săptămâna aceasta de urgență la un spital din Republica Dominicană – el a fost internat în același salon cu Ruby.

“A fost o experineță interesantă, foarte intensă. Într-adevăr pe traseu nu m-am descurcat la nivelul la care trebuia să mă descurc. Din păcate nu am reușit să adun puncte. Eu sper că vor reuși să devină din ce în ce mai buni. Mă bucur că am găsit oameni cu care am reușit să leg prietenii și sper că vor ține și după show-ul «Survivor». Am un amalgam de emoții, i-am îndrăgit foarte mult, înainte nu-i cunoșteam pe majoritatea, dar ne-am împrietenit. Trebuie să ne despărțim, asta e viața”, a scris Cristina Șișcanu în cadrul ceremoniei de eliminare de la “Survivor România”

Mădălin Ionescu, reacții tranșante într-o filmare de care a scăpat

Mădălin Ionescu a făcut public un video pe contul de Instagram al Cristinei Șișcanu, în urmă cu câteva ore bune. La descrierea filmării, el a pus: “Ați crucificat-o din nou”, iar printre declarațiile făcute, fostul prezentator a spus că: “Sunt foarte mândru de soția mea, de ceea ce a făcut și până unde a ajuns în competiție”. În înregistrare, el a pomenit și de eliminarea Cristinei Șișcanu, iar acest lucru…. oficial, nu se întâmplase! Probabil, acesta este principalul motiv pentru care a șters clipul urcat pe cunoscuta rețea de socializare.