Radio Simplu

Cristina Șișcanu, desființată de fani după ce a ieșit așa din casă: „Cu ce am greșit?”

GALERIE FOTO (2)

Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities și-a luat toate măsurile de protecție înainte de a ieși la cumpărături cu soțul său. Ce reacții au avut fanii săi.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au decis să meargă la cumpărături și nu au lăsat nimic la voia întâmplării pentru această activitate. Cu trei copii în casă, Mădălin și soția sa și-au luat toate măsurile de siguranță înainte de a ieși din casă. Cei doi au purtat un combinezon, precum și mască de protecție și mănuși, însă apariția lor nu a fost pe placul tuturor.

Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a postat pe pagina sa de socializare o imagine de la magazin, la comentariu”:

„După șapte zile am revenit la cumpărături.

Pe instagram, părerile au fost împărțite. Dacă unii oameni i-au lăudat pe cei doi pentru că își iau toate măsurile de protecție pentru a evita infectarea cu noul coronavirus, alții le-au adresat cuvinte dure. Un cadru medical chiar i-a atras atenția Cristinei Șișcanu că cei care lucrează în spitale nu beneficiază de un asemenea costum.

Citeste si: Radu Vâlcan, izolat timp de 14 zile: „Parcă era o zonă de război”
„E bine că dumnevoastră aveți. Eu lucrez în spital și nu am”, a fost comentariul pe care un urmăritor l-a lăsat în dreptul imaginilor.

Cristina a revenit și a comentat despre această alegere pe care a făcut-o când a ieșit din casă.

P. S. : Pe bune? Așa de ciudat gândiți unii dintre voi??? Nu mai exista nicio criza de echipamente de protecție pentru cadrele medicale. S-a rezolvat. Probabil mai durează procesul de producție. In plus, dacă ați face toți ca mine ( sa ieșiți o data la șapte zile din casa și echipați așa ), am scăpa de pandemie mult mai repede! Un astfel de echipament nu este scump și este disponibil. De ce aruncați cu pietre? Eu militez pentru a proteja și a ne proteja! Cu ce am greșit?

Când va dispărea oare acest efect de turma care îmbolnăvește societatea? Și faptul ca am luat o cutie de iaurt și m-am uitat ce scrie pe ea și apoi am pus-o pe raft… care e problema? Fiecare dintre noi trebuie sa își dezinfecteze produsele când ajunge acasă. Știți cât de ușor mi-a fost când am ajuns acasă ? Mi-am dat jos combinezonul, mănușile, masca și le-am aruncat (data viitoare îmi iau și botoși) și sunt liniștită că mi-am luat toate măsurile de siguranță să mă protejez și să îi protejez pe copiii și pe părinții mei care stau cu noi.

Și nici nu fac risipă de echipamente pentru că ies din casă de 4 ori pe lună. Deci? 4 măști, 4 combinezoane de unica folosință, 4 perechi de mănuși, 4 perechi de botoși pe luna! De ce sa ma supun riscului pentru ca un cretin care se amuza pe seama situației in care ne aflam sa vina și sa îmi strănute pe haine (așa cum mi s-a întâmplat mie și soțului meu)??? Voi gândiți înainte sa lăsați un comentariu la aceasta postare a mea???‼️ Oameni buni, ce aveți ? Cum sa donez un combinezon de unica folosință pentru zugravi unor cadre medicale???‼️ Un astfel de combinezon costa 9 lei. Aceasta a fost găselnița mea pentru a nu îmi expune hainele și parul la eventualele picături ale unei persoane infectate cu COVID-19. Mie și lui Mădălin ni s-a întâmplat ca un cretin sa tușească și sa strănute lângă noi.”, a scris Cristina Șișcanu pe instagram.