Radio Simplu

Cristina Șișcanu a apărut fără chiloți la Bravo, ai stil! Celebrities! Reacție șoc: “Îl faci de râs pe soțul tău”

GALERIE FOTO (3)

Apariție-șoc la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, iar telespectatorii au făcut ochii mari, așa cum se mai spune. Multora nu le-a venit să creadă că Cristina Șișcanu a avut un asemenea ”curaj”, la nivel vestimentar, dar vedeta a dorit să demonstreze că nu are rețineri, așa că s-a prezentat în fața celor trei jurați fără lenjerie intimă.

Apariția sa a stârnit controverse, însă Cristina a reușit să treacă ”lejer” peste ele. Cătălin Botezatu a fost de părere că o femeie fără lenjerie intimă îi place – bineînțeles, totul depinzând de context -, iar Cristina Șișcanu a acceptat și criticile venite din partea celorlalți doi jurați ai emisiunii.

”Să vină o femeie fără lenjerie intimă e… Când are lenjerie intimă e mai ciudat. Apreciez curajul tău, fiindcă te știu, așa, mai rușinoasă”, a spus Cătălin Botezatu. Iar Cristina a replicat: ”Încoțopenită!”

”Sper din inimă să nu faci așa ceva”
În mediul online, totuși, vedeta a fost criticată, cu trimitere directă la Mădălin Ionescu, soțul său.

”Aoleu, sosia lui Tonciu, alta care încet, încet, își arată valorile. Sper din inimă să nu faci așa ceva și să îl faci de râs pe Mădălin, soțul tău”, a fost comentariul lăsat de o internaută care a fost neplăcut surprinsă de apariția ”dezgolită” a Cristinei Șișcanu.