Radio Simplu

Cristina Rus, din nou mamă. Vedeta și-a ținut ascunsă sarcina până în ultimul moment. Când va naște al treilea copil

Cristina Rus a făcut ravagii cu trupa ”Blondy”, trupa s-a destrămat după ceva timp, așa că a trecut la o alta, ”Sing Sing B.B”. În 2009, după ce s-a măritat, conexiunile cu scena s-au încheiat definitiv. A făcut doi copii alături de Dragoș Bîlteanu, iar acum al treilea este pe drum.

Cristina Rus va fi din nou mamă
Cristina Rus(38 de ani) a rămas în memoria românilor pentru colaborarea sa din trecut cu Andreea Bănică în trupa ”Blondy”. A fost în top Romanian MTV cu piesele ”Viața mea” și ”I don’t see ya”. Între timp, trupa celor două blonde apetisante s-a destrămat, Andreea și-a început cariera solo, iar Cristina a continuat tot pe drumul formațiilor, făcând parte din trupa dance ”Sing Sing B.B”.

Un alt moment prin care s-a făcut remarcată a fost în 2006, când a pozat goală în revista ”High Life”. Toate au rămas în trecut, căci, după ce s-a măritat, în 2009, cu Dragoș Bîlteanu, unul dintre cei mai bogați români, Cristina a lăsat în spate lumea mondenă, dar și vestimentațiile ispititoare de odinioară. Fosta cântăreață s-a axat pe viața de familie, lucru necesar, în special pentru faptul că are doi copii: Dragoș și Cristina Maria, dar și un al treilea pe drum. În luna ianuarie a anului următor, vedeta își va strânge la piept cel de-al treilea copil.

Când va naște al treilea copil?
„Da, este adevărat. Nu că sunt însărcinată, sunt super însărcinată. Mai am puțin și nasc… În ianuarie se va întâmpla, nu știu exact data la care va vrea să vină pe lume. Nu am ascuns până acum, dar nici nu m-am afișat că, na, eu nu mai sunt în lumina reflectoarelor. Vom avea fetiță”, a declarat Cristina Rus pentru revista Viva!

De altfel, gândul de a-și mări familia era prezent în mintea fostei cântărețe încă din 2017, când declara că își dorește un al treilea copil, chiar o fetiță. „Dacă dă Dumnzeu, noi îl primim cu mare drag. Cel puțin cel mare era fericit când eram însărcinată. Era afectuos cu mine.(…). Trebuie să recunosc că a fost o perioadă foarte frumoasă în viață mea, în lumina reflectoarelor, dar 10 sau 11 ani cred că mi-au ajuns. Acum trebuie să mă ocup educația copiilor”, spunea vedeta pentru Antena Stars.