Radio Simplu

Cristina Dorobanțu, reacție DURĂ, după ce s-a despărțit de iubitul infidel

Prezentatoarea Puterea Dragostei s-a despărțit de iubitul alături de care urma să meargă în fața altarului, plan pe care îl avea în minte chiar din urmă cu doi ani. Îndrăgostiții și-au mai dat o șansă chiar la sfârșitul acestei veri, însă bărbatul a călcat din nou pe bec și a fost prin în timp ce se delecta cu alte domnișoare.

Imaginile au ajuns la Cristina Dorobanțu, care nu a fost prea încântată că a trebuit să vadă astfel de imagini. Evident, furioasă, aceasta și-a anunțat iubitul că nu mai e cale de împăcare. Din păcate, vedeta a fost hărțuită la propriu încă de la primele ore ale dimineții de persoane care au exagerat cu numărul de apeluri și imagini cu iubitul ei prins în fapt. Acest lucru a deranjat-o la culme pe diva de la Kanal D.

„ Am creat isterie pe Instagram după mesajele pe care le-am dat persoanele care mă urmăresc. Uite, de asta n-am eu timp să fac poze și să le trimit și să le spun, te înșală bărbatul tău. Pentru că muncesc, acum sunt în pauzele de la filmări. Nu mă vait, chiar dacă stau până la 12 noaptea. Asta e ce mi-am dorit de la viață. Dar ca să ajung aici n-am stat să fac nici poze, n-am stat nici să mă îngrijorez pentru cine, cum, în ce fel înșală și am lăsat libertate oamenilor de a-și petrece viața și relațiile mai ales așa cum își doresc.

Vedeta a mărturisit că pentru locul de muncă pe care îl are și succesul de acum a fost nevoită să muncească mult, dar mai ales să termine și școala, fiind masterantă în Dreptul Afacerilor.