Radio Simplu

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman încă nu au casa lor! Cei doi locuiesc cu Ruxandra Ion, mama adoptivă a actriței

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman formează unul dintre cele mai iubite cupluri de actori din România. Împreună și pe ecran, și în afara lui de șapte ani, cei doi urmează, în viitorul apropiat, să se căsătorească. Deocamdată însă locuiesc cu Ruxandra Ion, mama adoptivă a Cristinei…

Pe 8 martie, Cristina Ciobănașu le aducea un omagiu impresionant celor două mame ale sale, cea naturală și cea adoptivă… Chiar dacă nu multă lume știe, actrița, care a avut o copilărie destul de grea, a fost înfiată de Roxandra Ion, cunoscută și ca „mama telenovelelor”. Aceasta nu doar că și-a crescut fiica adoptivă, ci i-a și influențat drumul în viață, deoarece Cristina este acum o actriță extrem de talentată. Drept urmare, Cristina s-a mutat la de Botoșani la București, terminat şcoala gimnazială, iar mai apoi a mers la Liceul de Arte Dinu Lipatti – București – secția actorie.

Au urmat serialul Pariu cu viața, formația Lala Band și trupa One. Acum, Cristina formează un cuplu, atât în serial, cât și în viața reală, cu actorul Vlad Gherman, alături de care își dorește să întemeieze o familie. De altfel, cei doi – Ana și Ioan – sunt cuplul cel mai simpatizat din serialul Fructul oprit.

Cristina Ciobănașu a fost cerută de soție la 18 ani, chiar de ziua ei!

Cristina Ciobănașu (22) și Vlad Gherman (26) sunt împreună de 7 ani și urmează cât de curând să se căsătorească. El a cerut-o ca la carte, cu inel, chiar în ziua în care Cristina a împlinit 18 ani, însă școala și proiectele profesionale i-au împiedicat până acum să fie o familie cu acte. După cum spune Vlad, după ce el își va termina masteratul și Cristina facultatea se vor gândi serios la planificarea nunții. Deocamdată, cei doi tineri actori și Ruxandra Ion, mama adoptivă a Cristinei, locuiesc împreună. Aceștia formează o familie și acasă, și pe platourile de filmare, deoarece Cristina și Vlad fac parte din distribuția serialului de succes Fructul Oprit, de la Antena 1, producție realizată de Ruxandra Ion. „În continuare locuim împreună, alături de ea. Suntem o familie, nu e nimic ieșit din comun’, a povestit Cristina.

În schimb, Vlad a dat mai multe detalii depre conviețuirea alături de mama adoptivă a Cristinei și, după câte se pare, actorul este foarte încântat că locuiește cu viitoarea soacră. „Sincer, dacă mă întrebi pe mine, na, la mine era mult mai greu când eram cu ai mei, cu doamna Ruxandra e altfel, parcă suntem mai de gașcă, e mai degajată relația, plus că avem cheie, în caz că mergem undeva, avem cheie, nu deranjăm pe nimeni, noi stăm la mansardă’, a declarat Vlad Gherman pentru Libertatea. Singurul care le creează probleme, dându-i de gol, este câinele familiei, care latră când se întorc târziu… Din fericire, în timpul săptămânii, cei trei se sincronizează perfect, deoarece se duc și se întorc împreună de la filmări.