Radio Simplu

Cristina Ciobănașu a fost adoptată de Ruxandra Ion și soțul ei, care au luat-o în casa lor și i-au oferit șansa la o viață frumoasă. Puțini știu ce s-a întâmplat cu părinții biologici ai actriței. Cum arată aceștia și ce spune Cristina despre ei

GALERIE FOTO (2)

De peste 10 ani, Cristina Ciobănașu a lăsat locurile natale din Botoșani pentru un trai mai bun în Capitală. Norocul i-a surâs când producătoarea Ruxandra Ion a decis să-i ofere nu doar un acoperiș deasupra capului, ci să-i schimbe radical viața. Chiar dacă aceleia din urmă îi spune, azi, mamă, Cristina nu a uitat nici de cea care i-a dat viață.

“E frumos să ai două familii, două locuri cărora să le spui acasă”, declară actrița când vine vorba de părinții ei. Are două perechi: cei biologici și cei care, practic, au adoptat-o, luând-o în casa lor și oferindu-i șansa la o viață frumoasă – Ruxandra Ion și soțul ei. Chiar dacă primii ani de viață nu au fost prea fericiți pentru ea, deoarece părinții au fost nevoiți să plece la muncă în străinătate pentru a le putea oferi ei și fratelui ei un trai mai bun, Cristina a avut mereu o relație specială cu aceștia.

Citeste si Averea surprinzatoare pe care Aurelian Preda i-a lasat-o fiicei sale pe patul de moarte! Am aflat ce contine testamentul sau! Este o sumă frumușică:
Crescută de bunică până în momentul în care a fost luată la București de Ruxandra Ion, actrița și-a promis că plecarea ei nu va fi în zadar și că atunci când va fi pe propriile picioare își va ajuta rudele. S-a ținut de cuvânt, iar în momentul de față, când cariera ei este în plină ascensiune, obținând rol după rol în serialele produse de mama adoptivă, își ajută cât poate de mult părinții. Aceștia, întorși în țară după ce, ani la rând, au lucrat în străinătate, sunt susținuți acum financiar de fiica lor. Suportul financiar este, într-un fel, și o compensație pentru faptul că vedeta nu ajunge decât rar acasă, la părinții biologici. Aceștia locuiesc destul de departe, la Botoșani, iar ea nu are cum să se rupă de București mai mult de o zi, două.

Citeste si Vrei un job în România, cu un salariu de peste 5.000 de lei? Acesta este cel mai bine plătit loc de muncă în țara noastră
Șansa vieții ei s-a numit “Dansez pentru tine”, acolo a văzut-o Ruxandra Ion și a decis s-o ia la ea acasă. La momentul respectiv, Cristina locuia cu fratele și bunica lor într-o cămăruță! Producătoarea TV supranumită “mama telenovelelor” i-a oferit nu doar dragostea de mamă, ci a și ajutat-o enorm în carieră, mai întâi prin proiectul La La Band, apoi găsindu-i roluri în serialele pe care le-a produs.