Radio Simplu

Cristi Brancu a dat vestea în direct! El și Oana Turcu sunt în al nouălea cer: „Este o minune”

Cristi Brancu și soția lui, Oana Turcu, sunt extrem de fericiți împreună. Astăzi sărbătoresc 11 ani de căsnicie.

Cristi Brancu și Oana Turcu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cu ocazia împlinirii a 11 ani de mariaj, Cristi Brancu nu a putut să nu transmită un mesaj emoționant, în direct, pentru femeia care l-a susținut în tot acest timp.

„Este o minune pentru mine”

„Acum 11 ani plecam foarte repede de dimineaţă către un aeroport, iar seara, la această oră, eram soţ şi soţie, căsătorindu-ne în faţa unui ofiţer al stării civile, într-o ţară, bucurându-ne de ceea ce cred că este povestea care mie mi-a salvat viaţa.

Vreau să-i mulţumesc Oanei pentru aceşti 11 ani, în care nu credeam că se poate oferi atâta dragoste. Faptul că după atâţia ani, sentimentele sunt la fel de puternice, pentru mine este o minune. La vârsta aceea nu credeam că se poate aşa ceva.

Mă bucur că aveţi posibilitatea să o cunoaşteţi pe Oana şi puteţi să vedeţi cum este. Îi mulţumesc că mi-a făcut un cadou mare, de opt ani îmi face ziua frumoasă. Vreau să vă doresc să simţiţi dragoste, că este singurul lucru care ne poate face mai buni şi să mergem mai departe. Te iubesc”, a spus Cristi Brancu, în direct, în cadrul unei emisiuni de televiziune.