Radio Simplu

Cristi Borcea a fost batjocorit de Ilie Nastase! Dupa ce a auzit ca un copil plange, Nasty a glumit: “E al lui Borcea, nu al meu!”

Acum cateva zile, Cristi Borcea a fost batjocorit de Ilie Nastase. Fostul mare tensimen a fost prezent la inaugurarea unei gradinite pentru micii gimnasti, cu varste intre 3 si 5 ani, care va functiona in cadrul Complexului Ion Tiriac – Telekom Arena din Otopeni. Gradinita a fost inaugurata de Nadia Comaneci, mai ales ca aceasta se va numi „GymNadia”.

Cristi Borcea a fost batjocorit de Ilie Nastase: “Primul numar 1 din istoria tenisului masculin a pus ochii pe cateva hostesse”

Nastase a iesit imediat in evidenta. “Primul numar 1 din istoria tenisului masculin a pus ochii pe cateva hostesse, a intretinut atmosfera si a glumit cu Ion Tiriac. In timpul discursului, miliardarul a auzit scancetul unui copil din sala de festivitati”, a relatat Gazeta sporturilor.

Cristi Borcea a fost batjocorit de Ilie Nastase. Ion Tiriac l-a ironizat pe Nastase

La eveniment, Cristi Borcea a fost batjocorit de Ilie Nastase. „Ilie, cred ca e al tau! Sau nu, ca tu nu mai poti”, a spus Tiriac. Iar replica lui Nasty a venit din grupul marilor sportivi: „Pardon, e al lui Borcea, nu al meu!”, s-a mai scris despre episod, Nastase facand aluzie la faptul ca Borcea are mai multi copii cu mai multe partenere.