Radio Simplu

Criolipoliza – avantajele celei mai noi tehnologii pentru remodelare corporală

Cu toții ne străduim să arătăm cât mai bine pentru a fi fericiți pielea noastră. Excesul de greutate din zona abdomenului, coapse, brațe, ne împiedică să realizăm aspectul fizic pe care ni-l dorim. Deși majoritatea dintre noi investim timp și efort pentru a ne sculpta corpul, rezultatele nu sunt întotdeauna eficiente. Din fericire, pentru toate aceste probleme, există tratamente moderne și eficiente. Criolipoliza este una dintre celei mai noi tehnologii pentru remodelare corporală, ajutându-se să ne sculpăm silueta așa cum ne dorim.

Ce este crolipoliza și cum acționează?

Criolipoliza este considerată în prezent cel mai eficient tratament non-invaziv de slăbire localizată. Grație tehnologiei performante, ce folosește un sistem de răcire controlat, criolipoliza distruge definitiv celulele de grăsime prin înghețare, fără a răni stratul superior al pielii și fără a provoca dureri. Acest sistem de vacuum permite separarea și izolarea grăsimii, protejând restul țesutului și fibrele de colagen. 

Prin intermediul a două aplicatoare speciale, zonele dorite sunt tratate într-o singură ședință. Fiecare aplicator atrage țesutul gras prin efectul de vacuum, încetinind temporar circulația sangvină și facilitând scăderea temperaturii la -8 grade Celsius. După această procedură, are loc procesul natural de eliminare a grăsimilor prin sistemul limfatic. Un singur tratament criolipoliza Bucuresti aplicat în zona dorită, poate fi suficient pentru ca stratul de grăsime să fie redus cu până la 25%. Zonele vizate pot fi abdomenul, șodurile, coapsele, picioarele, fesele sau genunchii. Rezultatele devin vizibile după aproximativ 2 săptămâni de la prima ședință.

Criolipoza cooltech – o soluție inovatoare și eficientă pentru remodelarea corporală

Cooltech este singurul aparat care poate atinge temperatura de -8 grade Celsius în mai puțin de un minut și singurul cu rezultate garantate de pe piață, care ajunge la doar -3 grade în 10 minute. Datorită acestei performanțe, criolipoliza oferă multiple avantaje pentru cei care doresc să reducă grăsimea localizată. Tratarea non-invazivă a zonelor cu grăsime, rezultatele vizibile și progresive în timp, siguranța procedurii, precizia în targetingul zonei de tratament și capacitatea de a obține un aspect mai tonifiat și conturat al corpului fără intervenții chirurgicale, se numără printre avantajele oferite. În ceea ce privește costurile, acestea pot varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv zona tratată și numărul de ședințe necesare. Experiența specialiștilor implicați și aparatura de ultimă generație utilizată în procesul de slăbire, reflectă calitatea procedurii și criolipoliza pret.

Criolipoliza este o soluție eficientă și non-invazivă pentru reducerea grăsimii și remodelarea corpului. Este important să consulți un specialist în criolipoliza cooltech pentru a stabili numărul de ședințe necesare.