Radio Simplu

Credeai că Ioana Tufaru e săracă „lipită”, dar uite ce bunătăţi are în casă! A deschis uşa frigiderului! Vezi imagini cu garsoniera femeii!

GALERIE FOTO (3)

Ioana Tufaru şi logodnicul ei nu au o situaţie financiară grozavă. De fapt, fără ocolişuri, fiica Andei Calugăreanu spune că se consideră un om sărac. Ei bine, din puţinul ei şi al partenerului de viaţă, femeia cumpără alimente de calitate şi găteşte mereu pentru fiul ei, dar şi pentru viitorul ei soţ.

Protagonista noastră ne-a arătat că este o gospodină desăvârşită şi a mărturisit că ea găteşte mereu sarmale şi salată boeuf, nu doar de Sărbători.

„Pentru cei care au impresia că nu avem ce să mâncăm sau că lui Luca îi lipseşte ceva, deschidem uşa frigiderului, să vedeţi că avem de toate. Nu suntem bogaţi, dar mâncarea gătită de obicei de Sărbători lipseşte rar din casa noastră. Avem sarmale, salată boeuf, cârnaţi, prăjituri, mezeluri, dulciuri. E plin frigiderul, dar cel mai mult mănâncă Luca şi Ionuţ, că eu mă satur foarte repede de când mi-a pus domnul doctor inel în stomac”, a declarat Ioana.