Radio Simplu

CRBL, probleme cu Poliția la plecarea din “Asia Express”

La întoarcea în țară, după finala “Asia Express”, CRBL a avut mari probleme cu Poliția de frontieră din cauza amuletei de 30.000 de euro. CRBL, probleme cu Poliția la plecarea din “Asia Express”.

Artistul a fost la un pas să-și piardă amuleta. Ca să fie sigur că ajunge cu ea acasă, CRBL a pus amuleta de 30.000 în bagajul de mână. Dar la controlul de securitate a fost nevoit să piardă minute bune pentru a da explicații în legătura cu amuleta pe care o avea în ghiozdan.

CRBL, probleme cu Poliția la plecarea din “Asia Express”

“În aeroport, în timp ce veneam spre casă m-au oprit la punctul de securitate și m-au întrebat Ce e asta?’.

Zic: Hai să-ți explic și ție… Sunt din România, de la un reality show, sunt câștigător, asta e medalia, trofeul…Ho, nebunule, că nu e de aur, ho!

Eram pe genul, pe bune, chiar mi-o luați?

Am stat de vorbă cu ei, mi-am povestit viața… numai să-mi iau medalia acasă!”, a povestit CRBL pentru Unica.

CRBL și Oase au câștigat Asia Express, sezonul 2, și premiul de 30.000 de euro

“Mie nu mi-a venit să cred că este real ce se întâmplă! Abia atunci când Gina s-a apropiat cu ochii în lacrimi am realizat totul. Faptul că doi , boschetari, cei mai buni prieteni, cea mai tare echipă de la «Asia Express» câștigă acest sezon. Bombă, bombă cu ceas a fost această experiență. Avem mult de povestit, pentru că am trăit multe. Acum, vreau acasă, dar în două-trei săptămâni vreau aici”, a declarat CRBL în cadrul finalei emisiunii “Asia Express”.