Radio Simplu

Corul de copii a luat initiativa si a cantat una dintre cele mai cunoscute melodii

Versiunile proprii dupa melodia plina de optimism a lui Pharell au facut inconjurul lumii.

Dar nimic nu a fost nici pe departe la fel de haios si dragalas ca urmatorul clip, unde copiii au preluat stafeta!

Corul unei scoli primare de la Detroit au pus la punct o coregrafie simpatica, cu care sa-l impresioneze pe cantaretul american!

Cântăreţul american Pharrell Williams a semnat un contract cu editura Putnam Books pentru scrierea a patru cărţi ilustrate pentru copii, primul volum urmând să fie inspirat din melodia sa „Happy”.

Pharrell Williams, în vârstă de 41 de ani, a semnat un contract cu Putnam Books, o editură din grupul Penguin, pentru scrierea a patru cărţi ilustrate pentru copii în colecţia „Young Readers”. Prima carte va fi bazată pe cântecul de succes „Happy”, al lui Williams, informează contactmusic.com.

Reprezentanţii editurii Putnam Books au anunţat marţi că 250.000 de copii ale volumului inspirat de cântecul „Happy” vor fi tipărite şi publicate pe 22 septembrie, melodia urmând să conţină poveşti ale unor copii din toată lumea care „celebrează ceea ce înseamnă să fii fericit”.

„Mă simt copleşit de succesul global al cântecului «Happy», dar mai ales de succesul printre fanii tineri.

Colaborarea mea cu Penguin îmi permite să continuu dialogul cu aceşti copii într-un mod nou şi proaspăt. Suntem dedicaţi să hrănim curiozitatea acestor minţi tinere cu imaginaţie”, a spus Williams.

Melodia „Happy” a fost lansată în 2013 pe coloana sonoră a animaţiei „Sunt un mic ticălos 2/ Despicable Me 2” şi a obţinut o nominalizare la premiul Oscar pentru cel mai bun cântec.

Pharell Williams a realizat apoi primul videoclip cu o durată de 24 de ore, pentru acest cântec, iar hitul a fost inclus pe albumul său, „Girl”.

„Happy” a fost premiat cu două premii Grammy în 2015, la categoriile cel mai bun videoclip şi cel mai bun spectacol pop solo.

Pharell Williams a vândut 100 de milioane de copii ale cântecelor sale, dintre care 10 milioane doar pentru melodia „Happy”.

Artistul a primit şapte premii Grammy, cea mai înaltă distincţie a industriei muzicale, mai ales pentru colaborarea sa de lungă durată cu Chad Hugo, alături de care a fondat duoul de producători The Neptunes, la finalul anilor 1990.

Totodată, Williams a devenit celebru datorită participării sale la emisiunea de televiziune „The Voice”.