Radio Simplu

Coronavirusul a făcut încă o victimă în rândul Bisericii. Un preot a murit la doar 53 de ani

Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului a anunțat că preotul Ioan Panusciac a murit la numai 53 de ani. Preotul care slujea la Biserica ”Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din comuna Doba, județul Satu Mare a încetat din viață la spital.

Preotul a fost internat la Spitalul Județean Satu Mare, cu pneumonie, iar în ultimele opt zile a fost transferat la Spitalul Carei, unde a decedat în cursul zilei de astăzi. Direcţia de Sănătate Publică Satu-Mare a precizat că Ioan Panusciac a fost infectat cu coronavirus.

Părintele Ioan Panusciac s-a născut la 18.06.1967, în localitatea Bocicoiu Mare, județul Maramureș, iar parohia la care slujea are 145 de credincioși. Aceștia nu au fost informați de către Direcția de Sănătate Publică că preotul fusese confirma pozitiv cu noul coronavirus. Nici măcar autoritățile locale nu au știut aceste informații pentru a putea lua măsurile necesare.

Conform PresaSM, o dezinfecţie în lăcaşul de cult a fost făcută astăzi.

Citeste si Tragedie la Cluj din cauza unei depășiri riscante. O femeie a murit, 4 persoane au fost rănite

Un grav accident de circulaţie s-a produs în această dimineaţă în judeţul Cluj. O femeie a decedat şi alte 4 persoane au ajuns la spital, după ce un autoturism a efectuat o depăşire fără să se asigure.

Accidentul s-a petrecut, în apropierea localității Baciu, județul Cluj, după impactul dintre două mașini. Unul dintre autoturisme a făcut o depășire riscantă, spun polițiștii.

Potrivit Poliției Cluj, un șofer de 47 de ani, din comuna Corneşti, care mergea pe DN1F E81, în afara localităţii Baciu, din direcţia Zalău spre Cluj-Napoca, ar fi încercat să depășească o altă mașină, a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Apahida.

În urma evenimentului, o femeie de 41 de ani, din comuna Corneşti, pasager în mașina care depășea, a murit. Este vorba despre soția șoferului care ar fi făcut depășirea riscantă.

Alte 4 persoane au fost rănite și au ajuns la spital.