Radio Simplu

Cornel Dinu îl critică pe Gino Iorgulescu: „Unui băiat cu probleme nu poți să-i cumperi o mașină de 300.000 de euro. Să meargă cu metroul!”

Analistul sportiv şi fostul selecţioner al naţionalei, Cornel Dinu, l-a criticat dur pe Gino Iorgulescu după accidentul provocat de fiul său, în care a murit un băiat de 24 de ani. Cornel Dinu este la curent cu problemele pe care Mario Iorgulescu i le-a făcut, în timp, tatălui său şi tocmai de aceea nu înţelege cum de a primit o maşină de 300.000 de euro, mai cu seamă că acum trei ani, tânărul a mai făcut praf o maşină de lux în Elveţia.

„Gino Iorgulescu traversează un moment înfiorător, copilul ăsta i-a creat foarte multe probleme în timp. Acest băiat este o victimă a timpurilor, după părerea mea. La acest băiat cu probleme, din prea multă dragoste se petrec niște lucruri inadmisibile. În primul rând, unui băiat cu asemenea probleme nu poți să-i cumperi o mașină de 300.000 de euro. Să meargă cu metroul, să meargă pe jos!

E vorba de mentalitate și de educație. La noi, dacă avem niște copii, trebuie să le dăm totul, să le facem toate poftele. Și, din păcate, devin niște victime ale neatenției noastre. Știu că acest copil l-a încercat pe Gino Iorgulescu de multe ori în ultimii ani’, a spus Cornel Dinu la emisiunea „Realitatea Sportivă’ de la Realitatea TV.

Sâmbătă noapte, în jurul orei 3.00, Mario Iorgulescu a provocat un accident dramatic în care un tânăr de aceeaşi vârstă cu el, 24 de ani, şi-a pierdut viaţa.

Fiul şefului LPF, Gino Iorgulescu, se afla la volanul unui Aston Martin DBS, o maşină extrem de scumpă şi extrem de puternică pe care, evident, n-a mai putut să o controleze și a intrat pe contrasens, pe Șoseaua Chitilei, în București.

Daniel Vicol, tânărul care circula regulamentar, a murit pe loc, iar Mario Iorgulescu se află internat la spitalul Elias, în stare foarte gravă.

Mario Iorgulescu, probleme grave în 2016
Fiul lui Gino Iorgulescu, Mario a fost reţinut în 2016, pe 6 septembrie, împreună cu alte trei persoane pentru săvârşirea unor infracţiuni, loviri şi alte violenţe. Tot acum trei ani, pe vremea când se afla la studii în Elveția, Mario ar fi avariat serios o mașină de 120.000 de euro, un Nissan GT-R.

‘Mario e la al doilea accident de genul acesta. În 2016, la Geneva, acolo unde învăța, tânărul a distrus într-un accident un Nissan GT-R de 120.000 de euro’, a mărturisit o sursă pentru Cancan.

Starea lui Mario Iorgulescu este gravă
„Referitor la starea pacientului Mario Iorgulescu, internat la spitalul Elias, vă precizăm că aceasta a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport al funcţiilor vitale. Reamintim că acesta a fost prezentat la UPU al SUU Elias de un echipaj SMURD, în data de 8 septembrie a.c., în jurul orelor 4:00, ca victimă a unui grav accidentul rutier.

Bilanţul lezional de la prezentare a stabilit necesitatea intervenţiei chirurgicale imediat pentru următoarele diagnostice:

Hemoperitoneu masiv prin ruptură de mezosigmoid şi mezenter distal cu ischimie secundară de sigmoid şi ileon distal.
Contuzie pulmonară bilaterală severă.
Fracturi costale bilaterale.
Intraoperator s-au practicat manevre de hemostază chirurgicală şi rezecţiile intestinale dictate de leziunile descrise anterior.

Leziunile post traumatice extra abdominale, care nu beneficiază de tratament chirurgical au rămas să fie urmărite şi tratate conservator. Întregul complex lezionar continuă să prezinte un potenţial evolutiv foarte grav, inclusiv cu risc vital”, au transmis reprezentanţii spitalului.

foto: Cancan