Radio Simplu

Copilul și părinții au intrat în panică atunci când au văzut mulți polițiști la ușa casei lor. Imediat le-au spus că au venit pentru băiatul lor de 10 ani. Ce se întâmplase cu copilul e uimitor

GALERIE FOTO (3)

Când Toxey a împlinit frumoasa vârstă de 10 ani era foarte fericit, însă, din păcate, nu avea pe nimeni cu care să își poată împărtăși fericirea fiindcă niciunul dintre copiii invitația la petrecerea de ziua lui nu a venit!

Însă două zile mai târziu s-a întâmplat ceva incredibil: un grup de polițiști din localitate s-au prezentat în fața casei băiatului cu un tort și cadouri.

Se pare că polițiștii aflaseră despre ziua copilului dintr-o postare a mamei lui pe Facebook. Femeia scrisese despre cât de importante sunt astfel de situații în viața și dezvoltarea unui copil, și îi încuraja pe părinți să accepte astfel de invitații. 21 de copii fuseseră invitați, toți copiii din clasa lui, dar niciunul nu venise.

Dar totul s-a îmbunătățit odată ce polițiștii au venit la cel mic, ziua s-a transformat într-o petrecere surpriză, cea mai bună zi de naștere pe care o va avea vreodată un copil! La finalul clipului pe care îl puteți urmări mai jos, Toxey spune aproape în lacrimi: ,,Mereu îmi voi aminti de ziua asta pentru că a fost singura mea zi de naștere la care au venit oameni”.

Cu astfel de polițiști, cine mai are nevoie de prieteni!