Radio Simplu

Copilul a auzit melodia favorita cantata de Elvis si a inceput sa danseze

Imbracat cu o camasa in dungi si blugi, baietelul din imagini face deliciul asistentei prin miscarile lui incredibile pe care le executa cu un dinamism de invidiat.

La numai doi ani, William Stokkebroe danseaza cu multa dragalasenie in ritm de Jive in fata unei multimi impresionante de spectatori.

Pentru el, aceasta reprezentatie inedita este un moment de distractie maxima in care pustiul se simte in lumea lui.

Dupa ce i-a urmarit pe parintii lui, Kristina si Peter Stokkebroe practicand dansul la Studie43, studioul de dans pe care il detin in Danemarca, el a prins in mod clar cateva miscari si doreste sa le arate tuturor ceea ce a invatat.

Suntem fermecati privindu-i agilitatea cu care isi misca piciorusele mici.

Cu multa naturalete el acopera intreg ringul de dans, lucru care ii aduce admiratia celor din jur.

Pe parcursul dansului, William se opreste cate putin parca pentru a spune tuturor ca merita sa fie aplaudat pentru reusita lui.

Acest copil talentat are un viitor atat de luminos in fata. De-abia asteptam sa-i vedem mai multe miscari incredibile si distractive.

Misiunea noastra ca parinti este sa ii pavam drumul copilului nostru pentru a ajunge un adult cu un caracter frumos, o inteligenta sclipitoare si un trup sanatos.

Aceste deziderate se ating urmarindu-i cu atentie pasiii micutului nostru si asigurandu-ne ca el beneficiaza de toate mijloacele prin care se poate dezvolta frumos.

In multitudinea de factori care contribuie la dezvoltarea sanatoasa din toate punctele de vedere remarcam si activitatea fizica, adeseori neglijata de parinti.

In ultima vreme, cifrele tot mai alarmante legate de obezitatea infantila si de afectiunile pe care le provoaca sedentarismul ne-a facut pe toti sa acordam mai multa atentie sportului si sa incercam sa introducem exercitiile fizice in rutina noastra zilnica.

Dragostea pentru sport si importanta lui in viata noastra se cultiva inca din copilarie, iar de atitudinea micutului nostru vizavi de sport suntem direct responsabili noi, parintii.

Cu cat mai devreme, cu atat mai bine, aceasta e parerea generala a pediatrilor cand vine vorba de introducerea copiilor in lumea sportului. In cazul fiecarui sport exista insa o varsta potrivita pentru inceperea practicarii lui.

O activitate pe cat de distractiva pe atat de benefica pentru micutul tau este dansul sportiv.

Ce este dansul sportiv?

O activitate care imbina perfect arta si sportul – asa ar putea fi definit in cateva cuvinte dansul sportiv. Practic, o activitate in care ai tot ce e mai bun din ambele lumi – forta fizica si o viziune artistica.

Este diferentiat in doua sectiuni, fiecare avand cate 5 categorii, pentru orice gusturi. Avem sectiunea standard cu Vals Lent, Tango, Vals vienez, Slow Fox si Quick Step si sectiunea latino cu Samba, Cha-Cha, Rumba, Paso Doble si Jive. Asadar, copilul tau va avea de unde alege in aceasta privinta.

Dansul sportiv a devenit tot mai popular odata cu introducerea lui in diferite emisiuni televizate, de genul „Dancing with the Stars”, care i-a facut cunostinta publicului larg cu frumusetea acestui sport.

Varsta potrivita la care copilul tau poate incepe sa practice dansul sportiv

Daca in cazul sporturilor de echipa trebuie ca micutul sa fi implinit varsta de 8 ani, la dans sportiv lucrurile nu stau la fel. Il poti introduce pe micutul tau in lumea dansului inca de la 3 ani, insa practicarea lui propriu-zisa incepe la 4 ani.