Radio Simplu

Consumul de apa cu miere dimineata, pe stomacul gol, sau seara, inainte de culcare

Mierea, impreuna cu lamaia si alte ingrediente sunt de obicei adaugate la bauturi calde si reci, cu scopul de a le imbogati aroma. Cu toate acestea, in afara de imbogatirea gustului, aceste ingrediente dau bauturilor o mai mare valoare nutritiva.

Apa este sursa vietii si ne pastreaza hidratati in timpul zilei, fiind de o importanta vitala pentru intregul corp. Cu toate acestea, combinatia de apa si miere este o combinatie mult mai puternica, care va face minuni pentru starea generala de sanatate. Iata cateva dintre beneficiile combinatiei miere-apa:

Beneficiile mierii poliflore

1. Amestecul preparat din miere si apa calduta este o modalitate foarte buna de detoxfiere a tractului digestiv si intestine. Mai mult decat atat, mierea colecteaza surplusul de apa de la rinichi, asa ca te ajuta daca te confrunti cu urineri frecvente noaptea.

2. Este o combinatie bogata in vitamine, minerale si enzime care protejeaza organismul de virusuri si bacterii. De asemenea, este o bautura antioxidanta.

3. Are efect calmant asupra gatului, reduce iritatia si durerea, calmeaza tusea.

4. Ajuta la dezvoltarea bacteriilor benefice din colon.

5. Atunci cand este combinata cu apa calda, mierea creste nivelul de energie si va ajuta, de asemenea, va pastrati bine hidratat pe tot parcursul zilei.

Cum se pregateste apa cu miere

Pregatirea acestei bauturi miraculoase este extrem de usoara, trebuie doar sa adaugati o lingurita de miere intr-un pahar cu apa. Puteti stoarce, de asemenea, un pic de suc de lamaie.

Pentru cele mai bune rezultate, consuma aceasta apa cu miere, proaspat preparata, dimineata pe stomacul gol sau seara inainte de culcare.

Aceasta nu va va cauza probleme, chiar daca o consumati noaptea tarziu, deoarece are un efect calmant asupra rinichilor. Mai mult decat atat, aceasta combinatie benefica poate fi folosita pentru a curata pielea fetei si va ofera stralucire si catifelare.