Radio Simplu

Cod ROȘU de amantlâc în muzica populară: De ce nu a putut DIVORȚA Claudia Ghițulescu de soțul infidel! Așa ÎMBÂRLIGĂTURĂ de mult nu s-a mai văzut

La începutul lui septembrie, lumea muzicii populare vuia după ce s-a aflat că interpreta Claudia Ghiţulescu (41 ani) divorţează de soţul infidel. Solista a aflat că bărbatul cu care era căsătorită de avea o amantă tinerică. Practic, din cei cinci ani în care s-au iubit, mai bine de un an, soșul Marian (41 ani) o dublase…

Interpreta rupe acum tăcerea și dă detalii halucinante despre căsnicia de coșmar pe care ajunsese să o aibă, scrie Click.

„Nu ştiam de amantă, bănuiam şi am refuzat să cred. Nimeni n-ar fi putut să creadă că va merge pe două planuri. N-am avut ce să discut cu asemenea fată. Eu îmi aleg oamenii cu care mă împrietenesc, cu care vorbesc. Se pare ca soţul meu va discuta cu ea mai multe, i-am lăsat pe ei să vorbească”, a povestit Claudia Ghițulescu.

Deși decizia Claudiei nu a lăsat loc de apel, cei doi încă nu sunt divorțați oficial.

„N-am divorţat la notar pentru că nu a vrut el să vină, să se prezinte. Nu avem de împărţit decât amanta, dar i-am lăsat-o lui. În căsnicia asta fiecare a venit cu ce a putut: eu cu toată dragostea, iubire şi gânduri bune, iar el cu amanta. Şi a plecat fiecare cu ce a avut.După ce s-au iubit peste cinci ani a asoţul Marian (41 de ani) o înşela. Culmea e că solista bănuia ceva, iar cea care s-a dat de gol a fosta amanta tinerică. Aceasta povestea în stânga şi-n dreapta despre cadourile şi vacanţele cu care o răsfăţa iubitul ei, bărbat însurat.

La două luni de la acest eveniment neplăcut, ne-am întâlnit cu solista la o petrecere mondenă din centrul Capitalei, la ziua lui LouLou – Andreea Maria Lazăr, iubita lui Luis Lazarus, unde radia de fericire şi părea mai frumoasă ca oricând. După ce toată seara s-a distrat, a cântat pentru sărbătorită şi a dansat alături de prietenii ei, am stat la poveşti cu Claudia Ghiţulescu, care ne-a spus situaţia ei acum şi cum îi merge de când s-a despărţit de soţul infidel.

Loading...