Radio Simplu

CLIPE DE PANICĂ PENTRU CABRAL, ÎN TOIUL NOPȚII! PREZENTATORUL A TRAS O SPERIETURĂ SORĂ CU MOARTEA: „DESCHID UȘA ȘI SIMT UN UȘOR MIROS DE FUM”

Cine spune că animalul nu este bun la casa omului, cu siguranță nu are unul, iar Cabral a înțeles foarte bine ce înseamnă acest lucru. Celebrul moderator a trecut prin momente de panică totală, după ce s-a trezit în toiul nopții, alertat de câinii săi care au început să latre și să devină agitați. 

Cabral a postat pe contul său de Facebook un mesaj prin intermediul căruia le-a povestit fanilor săi una dintre cele mai ciudate experiențe prin care a trecut. Moderatorul s-a trezit în toiul nopții, alertat de zgomotul pe care îl făceau câinii săi și a constatat un lucru șocant.

 

Un adaptor se topise, fapt ce genera fum în încăperea în care era băgat în priză. Câinii lui Cabral au fost pe fază și l-au trezit din somn pe moderator, iar în urma experienței, acesta a ținut să menționeze că animalele sunt extrem de utile în casă și că acum, fără lătratul câinilor săi, totul se putea transforma extrem de ușor într-o tragedie.

„Două dimineața. Aud câinii mârâind. Nu mă trezesc de tot dar devin semiconștient.
După vreo două minute Tiara Ibacka începe să latre. Întâi încet, apoi din ce în ce mai tare. Mayra și Maki mârâiau și scheunau în continuare.
Evident că am sărit din pat.
Deschid ușa și simt un ușor miros de fum. Mă întorc și-mi iau telefonul, ies din nou și din hol înhaț un extinctor (avem 8 în casă. Da, probabil sunt nebun…).
Ajung la câini, toți trei zbârliți.
Mai fac câțiva pași și găsesc sursa mirosului de fum. Sărăcia asta de adaptor.
Care nu fumega destul de tare încât să pornească senzorii de fum. Dar probabil avea potențial s-o ia din loc dacă-l mai lăsam…
Ce voiam să zic… nu știu care tot repetă că noi avem grijă de câini.
Când, de fapt, atunci când e nevoie… ei au grijă de noi…” a fost mesajul postat de Cabral, pe contul său de Facebook.

Loading...