Radio Simplu

Cine i-a făcut verighetele Andreei Bălan. Care este semnificația celor 13 diamante de pe inele

GALERIE FOTO (3)

Andreea Bălan a apelat la ajutorul unei cunoscute artiste pentru verighete. este vorba despre Diana Bișinicu, care are un magazin de bijuterii de lux.

Diana Bișinicu a dezvăluit că Andreea Bălan și George Burcea și-au făcut la ea verighetele pe care le vor purta după nunta care are loc duminică, 15 septembrie 2019. „Vă prezint în exclusivitate verighetele pe care cu mare drag i le-am făcut colegei mele Andreea Bălan.

În video veți vedea câte diamante a ales Andreea, dar și ce semnifică numărul acestora! Andreea Balan și George Burcea, să aveți o viață ca în povești împreună!”, a scris Diana Bișinicu pe contul său de Facebook.

„Ia priviți, dragilor, cu 13 diamante. Sunt 13 pentru că sunt zilele fetițelor mele, adunate. Minunate. Așa cum mi-am dorit”, a spus Andreea Bălan.

Verighete Charleroi By Diana BisinicuVă prezint în exclusivitate verighetele pe care cu mare drag i le-am făcut colegei mele Andreea Balan În video veți vedea câte diamante a ales Andreea, dar și ce semnifică numărul acestora! Andreea Balan și George Burcea să aveți o viață ca în povești împreuna!#charleroibydianabisinicu #andreeabalan #georgeburcea #verighete #diamante #calitatepremium #garantiepeviata

Publicată de Diana Bisinicu pe Duminică, 15 septembrie 2019