Radio Simplu

Cine este sora lui George Simion și ce se știe despre familia sa. Tatăl său a fost condamnat după ce a bătut mai mulți polițiști

Rar a vorbit George Simion despre familia lui. Se știu foarte puține lucruri despre cei care l-au crescut. George Simion, lider AUR și deputat în Parlamentul României, a reușit mult timp să țină ascuns un secret despre familia sa. Mai exact, despre tatăl său, Constantin Simion. Acesta a fost condamnat după ce a bătut mai mulți polițiști! Dar cine este însă sora lui George Simion?

Tatăl lui George Simion a fost condamnat după ce a bătut mai mulți polițiști
„Am 34 de ani, sunt necăsătorit, vreau să mă căsătoresc anul viitor. Mă bâlbâi pe politică pot să vorbesc ore întregi… Am o relație, sigur, iubesc o fată(…)Am o familie care m-a crescut, am o soră, mama și tata au tras din greu ca să ne crească. În anii 90, în care am făcut cu toții foamea și în care a fost prăpad, ai mei m-au crescut cum au putut!”, a povestit George Simion mai demult într-un interviu dat Adrianei Bahmuțeanu.

Potrivit, Impact.ro, care a intrat în posesia unor documente oficiale, din interiorul sistemului judiciar, tatăl lui George Simion, Constantin Simion, în vârstă de 61 de ani, a fost implicat în mai multe incidente cu câțiva ani în urmă.

Vezi cum arată sora lui George Simion pe redactia.ro!