Radio Simplu

Cine este și cu ce se ocupă verișoara Adelei Popescu

Ioana Scărlătescu este nimeni alta decât verișoara Adelei Popescu.

În urmă cu 14 ani, Ioana Scărlătescu (31 de ani) a jucat într-un serial românesc, „Iubire ca în filme”, difuzat de AcasăTV. În 2007 a fost distribuită ca actriță în „Războiul sexelor”, apoi în serialele „Îngerașii”, „State de România” și „Moștenirea”, toate produse de  MediaPro.

Ioana Scarlatescu s-a născut la Drăgășani, județul Vâlcea, pe 21 iunie 1989, este verișoara actriței Adela Popescu și a absolvit Facultatea de Regie-Film, fiind licențiată în cinematografie și televiziune.

Înainte de a lucra la Antena 1, Ioana a trecut pe la TVR, Dolce Sport, România TV, unde a prezentat „România de Vreme”. În televiziune, a pendulat mereu între seriale, Sport și Meteo.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

342/365joymoments Schimbi locul, schimbi norocul, spune o vorba din popor! Astazi am calcat cu pasi firavi, respiratie scurta si puls intens in platoul @observatorantena1 pentru primul direct de aici. Mie mi se pare ca ne potrivim! In plus, am primit o multime de mesaje in care este laudata echipa cu care lucrez si de abia astept sa imi cunosc toti colegii mai bine. Stiti unde ma vedeti de acum, va astept pe @antena1_oficial! #365joymoments #bucuratedecalatorie #bucuratedemoment #irecunostinta #viatainteleviziune #televisionlife #meteo #weatheranchor #weatherpresenter #televisionpresenter #weatherforecast #tvstudio

O postare distribuită de @ ioanascarlatescu pe