Radio Simplu

Cine este bărbatul care i-a donat cei mai mulți bani lui Nelson Mondialu

GALERIE FOTO (2)

Nelson Mondialu a cucerit YouTube-ul, iar fanii îi donează bani! Cunoscutul interlop clujean are peste 500.000 de abonați pe contul său, iar vlogurile postate de acesta sunt urmărite zilnic de sute de mii de oameni. Acest lucru îi aduce lui Nelson Mondialu câștiguri substanțiale din partea platformei YouTube. Într-un singur an, doar din această activitate, poate câștiga cel puțin 25.000 de dolari.

Cine îi donează cei mai mulți bani lui Nelson Mondialu
Vlogurile postate de Nelson Mondialu i-au cucerit pe oamenii care îl urmăresc. Stilul său libertin și simțul umorului care îi caracterizează fiecare postare au făcut ca Nelson să aibă fani care sunt dispuși chiar să-i facă donații. Într-un clasament all-time, utilizatorul Marcus Remus este pe primul loc, urmat de Mihail Oltean și de Cristian Oancea.

În fiecare lună, utilizatorii Mircea 1671 și Xhx00xhx îi donează cei mai mulți bani lui Nelson Mondialu, câte 10 euro. Acest lucru înseamnă că într-un an, doar de la cei doi care donează câte 10 euro în fiecare lună, interlopul clujean câștigă 240 de euro. Suma se rotunjește considerabil, dacă ne gândim că la cei 240 de euro se adaugă și banii pe care îi primește și de la restul persoanelor care îi fac donații lunar.

Sursa:Ciao.ro

Loading...